QOH Aykizss eşiniz boşaldığında sizde aynı zamanda ya da hemen sonra orgazm olun spermlerin hızlı ilerlemesini sağlıyor.
derindemir Bfduam 2. bebek kaybımdan sonra uzaklaşmıştım biraz.bende çok özlemişim buraları sizleri🥰.şimdi denemeler tekrar başladı🙈inş bu sefer sağlıkla kucağıma alırım😇
Ayseq Aykizss 10 aylk evliyken hamile kaldm egzersiz yürüyüş yumurttaliklari calıştırmak lazm öyle kaldm ben
Bfduam derindemir biliyorum kaybını, üzüldüm okuyunca. Cennete bekleyen meleklerin var annesi. Dr araştırdı mı neden olabileceğine dair? Ins bu defa sağlıkla kavuşursun, hormon tahlili vs istedi mi Dr?
derindemir Bfduam genetik tahlil yapıldı canım.düşük dozda kan pıhtılaşması çıktı.kan sulandırıcı başladı doktorum.sen nasılsın?herşey yolunda mı🥰
Bfduam derindemir kontrol altındasın inş gebelik oluştuğunda önünü görürsün. Hormon testi istedi mi Dr amh vs senden? Ben aşı olup bi süre korundum canım, denemelere devam nasipse sen gibi:)
derindemir Bfduam amh falan istemedi canım.inş gerek kalmaz bir de onlara🤦🏼♀️hadi bakalım hayırlı haberleri verelim inş eylülde🥳
Bfduam derindemir hadi bakalım hayırlısı olsun. Kaç ay oldu deneyeli, herhangi bi takip yapmıyor Dr di mi?
Fatosaksoy Aykizss merhaba canım biz 2 senedir bu anı bekledik sürekli tedavi gördüm yumurtalarımın büyümedigini söylüyorlardi ilaç kullandım sonra büyüdü çatlatma iğnesi oldum ama yine birşeye varamadık aynı şekilde doktorlar bir sorun yok diyordu sabrettik akışına bıraktık çok dua ettim Allah’a şükür nasip etti şuan 13 haftalık olduk Allah’ım sana da nasip etsin inşallah🤲🤲🥰🥰
derindemir Bfduam yok canım herhangi bir takip yok.bu ay başlayacağım daha denemeye.bakalım ne kadar sürecek🤷🏼♀️sen ne kadardır deniyorsun canım?bar mı sende takip durumu
Bfduam derindemir benim 10 ay oldu ama aşıdan dolayı belli bir süre korundum. Bende alternatif Tıp desteği alıyorum hacamat/ sülük, bitkisel ürünler gibi. Inş Rabbim bekletmesin bu yollarda hiç birimizi.