Zemheriiiiiiii DsMom nst falan girdiniz mi yalancı sancı da olabilir gerçek sancıda ay ay birsürü şey😂
DsMom Zemheriiiiiiii En son pazartesi girdim sancı falan yok🙈 bebeğim kanala da girmemiş😂 pilates topu üstünde kanala sokmaya çalışıyoruuum biraz fazla hareket halindeyim. Ondan da bu kadar ağrı olmuş olabilir 😅
ikiprensesannesiii Zemheriiiiiiii bebek kilolu diye 7 cm açıklıkla sezeryana alındım doktor 4 kilonun üstüne risk alamam demişti 4.295 doğmuştu kızım ☺️
Ghy Zemheriiiiiiii damar çatlıyor gibi nasıl bi his bilemedim 🙈🤭🤔 bende şükür makat gelişi değildi belki seninki de dönmüştür. Yani bende şüphe etmek istiyorum ama bebişim maşallah hareketli baya. Kanala girse herhalde bu derece hareketli olmaz
aselnannesi Zemheriiiiiiii bence söyle canim zaten 37 haftaliksin belki de doğum sancin var acilman var riske atma kendini de bebeğini de
Zemheriiiiiiii Burcuckmk sezaryen dün planlandı dönmediği için gönderirler tekrar diye beklemek istemiştim ama çok kararsızım🤦♀️
ikiprensesannesiii Zemheriiiiiiii çok rahat geçti ya hatta ani olmasına sevindim sonradan planlı olsaydı çok paniklerdim herhalde :)
Buseninannesi_21 Zemheriiiiiiii 2 gün sanci çektim uyutmuyo canim adet sancisindan daha sancili benimki hep düzensiz olduğu için bir türlü gelmedi doğuramadim ama acilmam vardı.