Yasminalkan Merhaba harika annişler 😍 ayrıntılı ultrason devlette yaptıran var mı sonucu hemen veriyorlr mı tecrübelerinizi rica ederim
ogretmen_anneee Yasminalkan canım ben yaptırdım hemde 2 kere girdim cünkü ilkinde göremediler bugün tekrar bakıldı . Siyah beyaz bakıyorlar özellerde ki gibi yarım saat sürmüyor 10 dakika falan ama doktor bana herseyi aydınlattı anlatarak baktı sonra elime kagıt verdiler içinde nelere baktıkları falan yazıyor. sanırım hastaneden hastaneye değişiyor ben Ankara Hacettepe de oldum perinatoloji. Çok güzel ilgileniyorlar
Yagmur00 Yasminalkan hemen oluyo 40 dakka kaldım canım herseyine bakıyorlar rapor yaziyo okdar gonderıyor
Yasminalkan ogretmen_anneee teşekkür ederim cnm 😍çok kısa sürmemiş mi 10 dk herşeye ne ara bakıyorlr rahime gilan bakıp bilgi veriyorlr mı risk vs hemn söylüyorlr mı
ogretmen_anneee Yasminalkan eğer sıkıntı varsa ya da göremediyse uğraşıyor ilk gittiğim de göremedi uğraştılar sonra tekrar gittim bugün sadece 10 dakika kalbi ve benşm rahim ağzımı inceledi . Diğer organları bi önceki gittiğim de bakmıştı mesela . Öyle hesap edersek 15 dakka falandır :) ama hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor . Bakarken bana hepsini söyledi suan damarları inceliyorum şu kadar damar var falan dedi bebeğin duruşu safra kesesi hep anlattı
Yasminalkan ogretmen_anneee anladım cnm inşallah bir kerede bakar görür herşey temiz çıkar gözünüz aydın sizin darısı başıma 🥰
Mimik Of yaaa sizi cok kıskaniyorum😭😭 Afrikada yasiyorum, 15. Haftaligim ve burada sanirim yapmiyorlar detayli utrason… Ne beta hcg ye bakildi kanda, ne de detayli utrasonuma… Doktor cinsiyet tahmini bile yapmadi… 😫😩