Busraaras [bilinmeyen] hahaha 🤣🤣🙏 çok iyi teselli ya insanı mutlu ediyor ama bende gerçekten inanıyorum doğum sonrası 10 ay içinde eski fiziğine kavuşan çokkk ben evde artık koşu bandının tepesinden ayrılmicamm nasılsa kayınvaldem ablam yanımda olcaklar ☺☺☺
Merveksgn [bilinmeyen] gitmediğide oluo işde 😂 Yani illaki gidioda bi süre sonra duruo o kilo verme ödem falan gittikten sonra doniş bi anne olmak istemiorm en azından doğumdan sonra gitsin istiorum hemen ama çok şey istiorum galba 😂🙈
Bush Edos sabahdan beri okuyorum hic 8ode kimseyi gormedim 😂 derken sen denk geldin canim 😂 84 ile basladim 82ye dustum simdi 19 haftaligiz 84 olmusuz 😊 ama 1oo kilo olmam insallah die dua ediyorum hamilelik bitiminde 😂
Edos Bush bende kaç günlerdir postlara bakıyorum. Herkes 40 50 60 sanırsın happy momda herkes fit bi ben fil😂😂
Bush Edos 😂😂😂😂 o kadr da dimeyek kendimize kiz kaldirmaz bu bunye yoksa 😂yarisjndayim yolun ama insallah boyle devam ederim 😂
Sonay Merveksgn 74 ile hamile kaldım 19+5 günlük 77 kiloyum 😭 daha çok yolum var Allah bilir kaç kilo alırım
EliFurkan 72 ile hamile kaldim 30+4 um 10 kilo aldim ☺ boyum 1.74 kimse inanmiyor 82 olduguma ama baskule cikinca 😂😂