evaburak95 Neslihand 😬bence e bebekin zıbınları tulumları daha iyi kumaşı Perşembe den pazara güzel indirimi oluyor ben babam civilden alalım diye tutturduğu için oradan aldım 🤣
Neslihand ZumrutHanim ebebekten aliyoduk bu zamana kadar zaten ama civilin yeri de çok iyi ben çok beğendim
Neslihand meri2021 dogrudur cok detaylı gezemedim ama 5 li takım aldim 40 TL ye cok iyi bence yeride cok guzel yumuşacık
Elif_Eda Neslihand Civilee bayılıyorummm nett 😍😍 Ebebekden de güzel ürünler varr ve uygulamadan sipariş ediyorum aşırı uygun zamanları oluyor toplu alışverişleriminn nett adresii civill😌😌
Neslihand Elif_Eda aaa internet siteside mi var bak bunu bilmiyordum süpermiş ama yaa🙈😄 civilcii olduk kiizz😄
Elif_Eda Neslihand Kızz var tabii 🙈😄 Civil uygulaması var ebebeğinde varr bakk valla amaaa her girdiğimdeee dadanıyorumm 😅😅 Amaa çoğu zaman bil bakalımm ne eksik oluyorr 🤣🤣
Neslihand Elif_Eda ebebegi biliyordum da civili bilmiyordum kuzum. Bildim bildim para tabikii😄😄😍 ah ah o olsa zaten kendimizi kaybederizz😄
Durunbigeldim Neslihand ben internetten sipariş veriyorum kargoda hızlı geliyor bende beğendim civili
Elif_Eda Neslihand Hiç sormaa ufacık elbiseler 70 tl tulumlar desen öylr herşeyi almak istiyorsun ama kirada zorr 😑😑 Siz kaçıncı haftadasınız cinsiyet nedir
Elif_Eda Neslihand MaşaAllah bende tam 16+4 de öğrenmiştim kızımız olacağınıı 😍😍 Şuan 33+2 deyiz canım