Mom653 Kızlar 23+3 olupda bebeğini sürekli hisseden varmı hergun hissediyormusunuz ve sürekli hareket halindemi ben bu gün bir iki defa hissettim ve içimde bir şüphe oluşuyor ister istemez ilk gebelik bu arada
teletabi Mom653 canım gün içinde hareket ediyorsa problem yoktur. Bazen oluyor öyle. Ama sabahtan akşama hissetmezseniz doktorunuzla görüşmelisiniz ne olur ne olmaz
Blueedreamssx Mom653 Bende o haftalardayım siizn gibi hergün hissetmiyorum bir gün hissediyorum birgün hissetmiyorum
Annesininbitanesi1 Mom653 bende 23+1 im canım bazen bende öyle hatta dürtüyorum oğlum hareket et falan diyorum ama normal diyorlar bu haftalarda
Blueedreamssx teletabi Bende sabahtan akşama kadar hissetmemiştim babası geldiği an 2 kere hareket etmeye başladı 😂 içimden artık buda babacı oldu diyorum
teletabi Mom653 tamam sorun yoktur o zaman kuzum. Bazende hareket ediyorlar ama biz hissetmiyoruz. Benim oğlum 30 a kadar baya pasifti. 30 dan sonra çıldırdı. Tekmeler,dirsekler vs. Zor anam çok zor 🤣
oykumoms Korkma hiç gunde 1 kez hissetmen yeterli surekli tekmelicek hareket etcek değil demekki yerini sevdi ve keyfine düşkün bir bebek saglicakla alın☘
Kbrfrk Bende 23+3 um bir gün aşırı hareketli olup ertesi gün bı kaç kere hareket ettiği oluyor bende sizin gibi stres oluyorum açıkçası
Zerenella Kbrfrk merhabalar geçmiş gönderilerde plt yüksekliğinden bahsetmişsiniz o sorunu nasıl hallettiniz benimde 450 üzeri seyrediyor