Deletedmom9823 Normal mi? Sezeryan mı? neden normal? neden sezeryan? avantajları dezavantajları neler evvet annişler düşüncelerinizi merak ediyorum hemde hepimiz bilgilennelim 😇
Deletedmom93428 Deletedmom9823 normal istiyorum çünküm yanımda duracak kimsem yok hemenn toparlanmak istiyorum 💃
Dilekcnkn Deletedmom9823 Normal istiyorum , çünkü daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum 😊😊Ve acıya dayanıklıyımdır 😂😂
2-prensesannesiii Deletedmom9823 Normal bence çünkü bebeğin doğar doğmaz ağrın sancin bitiyor eski hayatına direk dönebiliyorsun.
Deletedmom9823 Deletedmom93428 bende sırf ynmda kimse kalmasın diye istiyorum yemin ederim ne kadarda ben😀
ftm2946 Deletedmom9823 ben de öyle 😅😅 hem normal istiyorum hem de kan bile aldırırken tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor korkudan nasıl olacak bilmiyorum 😅
Minnakkkk Deletedmom9823 herhangi bir saglık sorunu olmadığı muddetce tabi ki normal 💞 ikinci dogumumu da yaptım cok sukur iki evladımla da kendim ilgilniyorum 6,gunlugum tum işlerimi kendim hallediyorum cok sukur hic bişeyim yok, normal hayata devam 😍
denizz1009 Bence normal. İlk doğumum sezeryandı çok çok zor toparlandım ama istisnalar hariç normal doğumda daha çabuk ayaklanıyor anneler. Sırf bu yüzden ikinciyi normal deneyeceğim bende.
mutlugebeee Deletedmom9823 ben sezaryen istiyorum bana riski daha minimum geliyor normal doğuma göre. Kendim de anestezi teknikeriyim, belden iğneside ameliyatıda abarttıkları gibi zor değil aksine çok çok kolay. O kolaylığı bildiğim için daha yapılabilir benim için😂
Deletedmom9823 mutlugebeee peki vucudun toparlanması normal ve sezeryanda aynımı mesela sezeryan olanlar zor kilo veriyor fln diyorlar
Seda_nrr mutlugebeee yaaaa bişey soriciiim size 🙈🥰 Şimdi belden uyuşma olduğunda hissettim kestiler çığlıklar attım felan diyen oluyor Ya ben ondan çok korkuyorum neye göre oluyor mesela ben gebeliğimde ve öncesinde maalesefki sigara kullanıyorum bunun etkisi olurmu uyuşmamakta 😢
Hilkatkaradagli Deletedmom9823 İkisi normaldi çok dua ettim buda normal olsun şuan normal gözüküyor son 16 normalde hemen ayaklanması güzel sezeryan yaşamadım Allah yaşatmasın :)
Gonul_enes Deletedmom9823 bu defa sezeryan cumki tuplerimi baglatmayi dusunuyorum..diger 2si normal di ama epizyoluydu…normal guzel.ama dogum ani fenaa😀 tabi herkesin farkli benim fenaydi
Tugbamete Deletedmom9823 doğumum normal başladı ama sezaryen ile sonladı gebelikte toplam 10 kilo almıştım 58 le gebe kaldım 68 le doğurdum ilk 1 hafta ödem oldu hafif şiştim 40 ım çıktığında 52 kiloydum emzirerek ve sürekli hareket halinde olduğum için kilo gitti. Bu arada sezaryen sonrası 3 gün ağrım oldu onda da ağrı kesici aldım 1 haftada toplandım hem bebeğime tek baktım hemde evimin işini gördüm bence bünye ve insanın naz niyazlı olmasıyla alakalı bir durum. Normal doğum yapan arkadaşıma 50 dikiş atıldı kız 10 gün simitte oturdu normale tövbe etti 😂😂 bana kalsa 2 doğum şeklide farketmez nasılsa unutuluyor ☺️
teachervera Deletedmom9823 Tatlım ben sezeryan oldum çok güzel geçti ameliyat. Hiçbir şey hissetmedim 😀ameliyat sonrası ağrım olmadı yatma gereği hiç duymadım. Üçüncü gün eve geldim bebeğime kendim baktım. Sezeryan ile gözümü korkutanlar oldu ama benim çok rahat geçti benim zorunlu oldu olmasa da sezeryan istiyordum
Deletedmom9823 teachervera peki kiloyu falan rahat verebiliyor musn bana sezeryanda kilo kAlıyo dediler hep
denizinnannesi Deletedmom9823 sezeryan istiyorum tüp bebek olduğu icin riske girmek istemiyorum acikcasi kendime guvenimde yok normal dogumda ilk doğum olacağı için tecrubemde yok 🤷♀️
Seda_nrr Deletedmom9823 Normal tabikiiiiii 🙆🏼♀️ Allah izin verse normal doğumum olsun çok isterim.Çünkü kendi vücudumun verdiği acıyı kaldırabilmek karşılayabilmek daha çekilebilir gelir bana her zaman.Sezeryanda o ameliyat hissi sonrasında sürekli bir acı ve her vücudun bir olmayıp ya toparlayamazssam korkusu beni bitiriyor 🥺
gokhande Deletedmom9823 normal istiyorum gidişat da onu gösteriyor daha önce 3 normal doğumum var 4.inşallah normal doğum yapıp son golümü atmak istiyorum 😅yanımda kalacak kimse yok 😌
ideemirel Deletedmom9823 ben normal doğumun dikislerini (olsaydı tabii) psikolojik olarak kaldıracak kadar güçlü değilim alttan muayenede bile tir tir titriyordum daha önce de ameliyat olmuştum çabuk ayaklanmistim bu yüzden sezaryanı hem psikolojik hem de fiziksel açıdan kaldırabilecegimi düşünüyordum ki zaten acil zorunlu sezaryan oldum 😀😀
C-12 Deletedmom9823 🤣🤣bende ilk normal istiyodum yanımda kalan olmasın diye baktım her türlü kalacaklar sezaryene karar verdim prenses gibi yatacam gelen iş yapsın 😂