Ozlem- Haftadayım çarşamba günü çatı muaynesi oldum 1cm açılmam vardı pazartesi tekrar görüşelim dedi bugün pembemsi nişan geliyor sizce doğum mu başlıyor kızlar
teletabi Ozlem- nişan geldikten hemen sonrada başlayabilir. Benim gibi 9 gün sonrada kuzum. Sen sancılarını takip et yada suyunu. Ama doktorunu bilgilendir nişanım geldi diye
LavinyaAgs Ozlem- Bende 36+6 yım 4 gece önce geldi sabahtan akşama kadar düzensiz kasılma ve ağrı vardı ara ara hala oluyor ama düzene giren bir sancı yok
nursaritas Ozlem- nasıl şanslısın son 4 gün bu günü saymazsam 3 günüm var ne nişan ne su ne ağrı hiç bir şey yok çatı muayenesi de oldum çatım uygun ama açılma yok gelmezse yatış verecekler
Kubra_123k Busraozzz sancınız var mıydı yada hemen suyunuz gelmişmiydi benimde bugün nişanım geldi ama çok hafif ağrılarım var sancı su yok hastaneye gitmedim
Ozlem- ggokalpp9 sancı hiç yok bende şuan eğer bişey olmazsa pazartesi tekrar bakılcak işte açılma var mı diye
Busraozzz Kubra_123k bekle kuzum derim ben bende nişan geldi suyumu hastanede patlattılar evin içince bol bol yürüdüm sancılarım hastanede da daha çok arttı
Kubra_123k Bugün öğlen 1 gibi geldi o zamandan beri ara ara geliyor bekliyorum sancılarım çoğalsın veya su gelsin öyle gidicem teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😌
Elifmallimetin Kubra_123k benmde nisandan bir hafta sonra oldu dogumum nisan geldiginde gitmstn 2 cm aciklk vardi ama dogumum 1 hafta snra basladi
Sedasmsk Kubra_123k ay benimde bugün akşam üzeri 5.30 6 gibi geldi nisanim arada bende de oluyo sanci ama hemen geçiyor doktoruma mesaj attım ama geri dönüş yapmadi
Sedasmsk Ozlem- dünde bana çatı muayenesini yapıldı 1 cm açıklık vardi doktorum bna squat yap bol bol yürü dedi bugün squat yaptim perine masajı yaptim sonra duşa girdim 1 saat sonra nisanim geldi arada kasik ağrım oluyo geçiyor hemen
Kubra_123k Sedasmsk Allah hepimizin yardımcısı olsun bi nefeste kurtulmayı nasip etsin bende sürekli hareket halindeyim skuat yapıyorum yürüyorum evin içinde sancı olmadığı için gitmedim hastaneye
bebekhikayesi_1 Ozlem- nişan silikonumsu uzayan kanlı bir pıhtı gibi oluyor. Reglden kandan çok farklı. Ama benim de kanamam gelmişti sonra o apse düştü asıl nişan o. Doğum başladı demek oluyor o gelince