a_burcu_bur pembesarelle 30+4üm en son 29da gittim. Son iki ay diyorum ama inşallah kolayca geçer ve sağlıcakla alırız kucağımıza 🙏🏻🤲🏻
yeniannna34 pembesarelle selamm🤣30+5 iz dun gittik doktor 1700 gram dedim boyunu bilemiyorum sormadim ya🤣
bebisim-_00 pembesarelle 31+5 benimde geçmiyor gecmiyor… Kg boy şuan bilmiyorum Dr henüz gitmedim gitmeme var biraz
SerpilEsra Alse35 cnm onden gitmiyor bence normal. 33+5 2200 43 cm dogdu oglum 2 hafta geriydi gelisimi durmustu oyle demisti doktorum.
Zumruduankakusum pembesarelle 30. Haftada gittim 39 cm ve 1450 gramdi iki hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş minik ☺️
Alse35 pembesarelle araştırdım aZcık da bu iyi bişey değilmiş ki bebeğin kilosu oluyor ancak organ gelişimleri yine haftasıyla gidiyor kilolu bebek olunca sağlıklı anlamına gelmiyormuş doğduğunda problem oluşturabilirmiş doğumu da sıkıntıya girebilirmiş 😢 dr yemene içmene dikkat et dedi birçok şey için yeme dedi spor önerdi bakalım nolcak
Merve2Asel pembesarelle bizde öyleyiz canım genetik ya da adet yanlış biliyorsun diyor valla vejeteryanım çok sağlıklı beslendim dersem yalan olur meyve vs yedim tabi hamurişine düştüm 🙈😬