gamzeozer16 Kızlar 10 gün önce kürtaj oldum 4 ay aradan sonra tekrardan ama hiç kanamam yok doktora gidicem tabikide hiç kanamam olması normalmi. Adet düzenim iyice kaçtı zaten ama hiç kanama olmaması sizde böyle olan varmı
GamzeBaz gamzeozer16 canım tuhaf bir durum ayakda duş alıyorsun demı oturarak alırsan duş kanaman kesilir
Gulerdemr01 gamzeozer16 Canım ben kürtaj oldum sonra 2 ay sonra adet görmeye basladm istersen gene Bi doktora görün en iyi bilen Bi doktora
minikprensimmm123 gamzeozer16 Canım ilk kürtajımda kanamam tek tamponu çıkarınca oldu ondan sonra hafif leke şeklinde geldi üstüne 2 ay sonra adet oldum ikinci kürtajımda da Bi kaç gün kanamam oldu 28 gün sonra adet oldum
irem gamzeozer16 kürtajdan sonra benim de sadece 2 gün kanamam olmuştu. Gittim bende doktora muayene etti rahmin ter temiz dedi. Normal de adetim çok düzenlidir. İlk 2 ay biraz tuhaf geldi. Damla şeklinde ya da hiç gelmedi doktoruma danıştım. ilk 3 ay düzensizlik yaşanılabilir dedi. Sonra hamile kaldım hemen zaten bir sıkıntı olmadı siz yine de doktorunuza danışın
gamzeozer16 GamzeBaz randevu aldım zaten kesinlikle gidicem herkeste farklı olur tabikide işte bi merak ettim
gamzeozer16 Gulerdemr01 hımm farklı oluyor demekki randevu aldım gidicem inşallah bi çözümğ vardır 🤦♀️
Gulerdemr01 gamzeozer16 ya şimdi şöyle bişey var hamile süresince adet görmüyorsun ya kürtaj olduktan sonra bazen 1 hafta bazen 2 aya kadarda surebılıyoms doktor oyle soyledı gormuyosun ya mesela 1 haftaya kadar sonra noluyo blyomsn 15 gun boyunca adet oluyosn.
gamzeozer16 GamzeBaz bi oğlum var 3 yaşında bunuda çok istemiştim ama malesef olmadı insallah biraz zaman geçince olur 🙏🙏🙏🙏
gamzeozer16 Gulerdemr01 heee anladım ya bide ben 4 ay öncede kürtaj oldum ozamanda dengem kaçtı şimdide üstüne bidaha olunca vücut bozuldu tabi neyse bakalım doktora gidince soracaz artık 😘 sagolun canlarım
minikprensimmm123 gamzeozer16 İlkte adet olmadım diye gittiğimde bana tarlusal söktürücü vermişti canım kanamam hiç olmadı kürtajdan sonra dedim doktora içini iy temizlenmiş ondan dedi