Aysb Kızlar üniversite hastanesi nasıl ben orayı düşünüyorum benim bebeğim doğumdan sonra ameliyat olacak diye orada prof. Vardı çocuk cerrahı orayı düşündük bir fikriniz var mı Cüneyt Turan nasıl bir doktor çocuk cerrahı biliyor musunuz
MerveGmss PksyHnfe bende Erciyes Kartal rakip Turan beye gidiyorum cok ta olmamada memnunum ilgisi güzel güler yüzlü sadece özel. Numarasını vermedi hastaneyi arayıp ulaşıyorum bi sıkıntım olduğunda
LinaDuru PksyHnfe tabiki hangi aile bırakır böyle bir skandalın peşini. Ama bebek sarılık oldu annemin dikişler sıkıntılıydı bebeğin kırkının çıkmasını bekliyorlar ellerinde hazır herşey anne de bebek de düzelsin açacaklar dava hastaneye
PksyHnfe LinaDuru inşallah ikisi de tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar.. Yaşadıkları şey de hiç kolay değil o yüzden bence de kesinlikle açılmalı dava
Denizkizi Hüma da Cahit beye gidiyorum arkadaslarim da Cahit beyin hastasıydı öneri üzerine araştırarak gitmiştim ben çok memnunum sadece kapıdaki sekreter biraz kil ☺☺ .Hastahane de temiz doğum yaptıktan sonra yatacagimiz odaları da gorme imkanım oldu temizdi çok şükür ..
PksyHnfe Denizkizi inşallah hastaneyle ilgili başkalarının yaşadığı sıkıntıları yaşamadan güzel bi doğum geçirirsin :)
Denizkizi PksyHnfe ıns canım ınternetten de araştırdım cevremde gıdenler de herkes memnun burada şikayet duydum ama bizzat cahıt bey ıcın hıc duymadım
Denizkizi PksyHnfe hastahanede bebek yogumbakımı çok önemli aslında bunu dikkate alan olmuyor canım hüma da mevcut .. Arkadaş memorial de doğurdu orda yokmuş hastahane aradılar yer bulamadılar en son hüma da bulmuşlar çok şükür
PksyHnfe Denizkizi cahit beyle ilgili ben de duymadm ama hümada hemşirelik yapmış bi arkadaşım benm hümaya gittiğimi duyunca bana direk hastaneyi değiştir demişti zaten ben ondan sonra değiştirdim ama tabi dediğim gibi sen inşallah bi sıkıntı yaşamazsın :)
Arzuhyl Ben humada Cahit beye gidiyordum iki buçuk ay önce doğum yaptım hüma hastanesinde. Cahit bey ilgili bir doktor ancak hastaneyi ben de begenmedim. Ben temizliğinden ziyade hemsirelerden sikayetciyim biraz. Doğumdan sonra hic ilgilenmediler bebekle ve emzirmeyle ilgili hic bilgi vermediler hemşire bir arkadaşım vardı yanımda allahtan o bilgilendirdi gösterdi ve hemen kucağına alınca emzirmemi soyledi. Ebeler de ayni şekilde fazla ilgilenmediler sancı çekerken nasıl ikinmam gerektiğiyle ilgili bilgi vermediler. Kısacası çok şükür sağlık yönünden bir problem yasamadim ama yine de pismanim o hastanede doğum yaptığım için keşke daha ilgili personeli olan bir hastaneye gitseymisim. Sadece doktorla olmuyor bunlar da önemli açıkçası