PksyHnfe Kızılaya gidemedm malesef bugn kızlar başka işlerim de vardı yetiştirebilirim sandım ama malesef yetişmedi.. En kısa zamanda gidicem ama inşallah gittiğim zaman size de haber veririm burdan 🤗
NurYlmz FulYasin01 Bi cok kisi iste o doktora gitme falan diyorlar hani bende memnunum arada boyle sert cevaplar falan veriyor sanki
hmmokk Ben de Memorialda Ülkü hanıma gidiyorum ilk muayenede hemen cep numarasını verdi bir sıkıntı olduğunda soruyorum anında cevaplıyor. Muayene sırasında da çok ilgili 16.haftadayım henüz inşallah böyle devam eder çok memnunum ben kendisinden. Muayene ücreti de 125 ödedim en son
FulYasin01 NurYlmz Evet soğuk sert bir yapısı var nadir gülerken görüyorum ben Sevda hanımı , ama doktorlarımızın işi çok zor anlayışlı olmak lazım ☺️☺️
NurYlmz AlyaduaMehmetfatih Yani bana gore oyle sert derken boule erkek gibi bi gorunusu var o yuzden dedim
AlyaduaMehmetfatih NurYlmz bende sana karşı davranışlarında konuşma tarzında sertlik var anladım canım azarlama gibi
NurYlmz AlyaduaMehmetfatih Hayir canim azarlama degil bi soru soruyosun ya boyle gulerek degilde daha ciddi cevaplar veriyo ben o yuzden sert dedim
Meleklerim Akif yılmaz ilk doğumum daki dr kesinlikle gitme allem kullem etti yine beni sezeryan etti
Yenihamiss Bende tekden hastanesinde zehra kalinliya gidiyorum çok memnunum ilk önce hüma hastanesinde gönül erkana gittim çok ilgisizdi.
REYHANdnmz Rabbim hepimizi hayırlı sağlıklı bebeciklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hanımlar
AlyaduaMehmetfatih REYHANdnmz amin inşallah. Çok zormuş ya doktor seçimi ben kendi doktorumdan memnunum sadece sezaryen yaptığı için istemiyorum normal Doğum yapmak istediğim için değiştirmek istiyorum ama doktor bulmak zor
hmmokk Nslhnclk doğrudur sıkıntı yaşanmış olabilir memnun kalan yakınlarım olunca tercih ettim ben de umarım ben bir sorun yaşamam