Elif_Eda fatmakolay Amin canımm tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınaa almanı nasip eylesinn Rabbim☺️🌸Bol bol dua edelimm doğum postunu bekliyoruz
fatmakolay Elif_Eda amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım minnoşlarımızı 🥰😍 ben de sabırsızlıkla bekliyorum
Elif_Eda YarenG İnşaAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim şuan o zaman 34 haftalardasın herhalde tahminen
Birkuzucukbeklerken Elif_Eda son adet tarihime göre 15-16 Eylül de olacak inşallah amaa şu an o kadar duygusuz ve nötrüm ki anlatamam heyecan korku hiç bişey yok 🤷♀️
Elif_Eda kukiveannesi Yok kız 36 dan sonra oldumu erken olmuyor ki 😇😇 Aslında 37 38 39 tam vakitleri 40 41 42 geç yanii 😍
Mercimekkveannesi Eylül 15ten sonra heran olabilir 38.haftada sezeryan ile alırız dedi doktorumuz bakalım hayırlısıyla kavuşayımda kızıma 🥰❤️
mutluugizz Elif_Eda beklenen 30 Eylül görünüyor 🥰 o kadar beklemekte istemiyorum inşallah 38-39 gibi gelir 🙈
mco Elif_Eda benimde normalde doğum 23 Eylül fakat şuan hastanede erken doğum tehlikesinden yatıyorum 🥺
Elif_Eda mco Aa korkma Allahın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşaAllah💓Öyle erken doğupp şimdiye kocamann olan çocuklar var merak etme..Zamanında doğup zayıf foğup bu masıl büyüycek diyen var sıkma kendinii Allahın izniyle hallolur 🌹
Ezgi-221 Elif_Eda benimki planlı sezeryan 9 eylül tabi önceden bişey olmazsa ama korkuyorum heycanlıyım hem bir an önce bitsin istiyorum hemde nasıl olcak diye kafama takıyorum çok karmasıkduygular içindeyim kızlar allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah
Elif_Eda Ezgi-221 Ayy vallahi hepimiz öyle canımm benimm 😅 Her doğum birbirini tutmuyor ben 3 çocukta yapsam yine aynı olurumm gibi geliyor bana😆😆Kaçıncı haftada olucaksınız sezeryanı benim 36 haftam 9 eylülde doluyor nasipse 😍😍