Elif_Eda Evett canlarr napıyorsunuzx..Heyecanınız ne durumdaa bizim 16 Eylülden sonra gelebilirr fazla duracak değill bu kızz 😍😍 Sizde durumlar nedir neler yapıyorsunuz
metehaninannesiii Elif_Eda bizimde uygulamaya gore 20 eylul ama erkek bebekkeri genellikle gec gelir derler bakalim
Kbrpsygt Elif_Eda bizim ki de 10 eylül ama erkek geç gelir diyorlar hiç zaman geçmiyor baskılar arttı artık uyumak oturmak kalkmak hepsi ayrı zor 🤦🏻♀️🤭
osm Elif_Eda 26 eylül dedi doktor ama sanıyorum bekleyemeyecek benimkide o zamanı 😣 daha hazırlık bile yapmadım umarım fırsat verir hastane çantamızı falan hazırlayabilirim
Elif_Eda metehaninannesiii Benim doğum günümde 20 Eylül hamile olduğumdan beri ogün gelicek bir hissiyatı var eşimle bende 🙈❤️
ArenMom 13-19 arası olacak sanırım 35+5 korku heycan hatsafada arada gelip giden sancılar zorluyor bebiş kocaman oldu tasıyAmıyorum hiissi var yürüyüş yapamıyorum sancı giriyor eve tıkılıp kaldım resmen 😂
Elif_Eda ArenMom Ayy vallahii evde dolanıyorumm öyle bende dışarı çıkılmıyor sıcaktann evde de paytak paytak geziyorum 😅😅
Nilll123aa ArenMom aynı ben evden dışarı çıkmıyorum bir o yana bir bu yana yatıyorum yatabilirsem tabi
kukiveannesi Elif_Eda ahah benimkide 10 Eylül ilk günden beri doğum günümde doğurcam diyorum bakalım😅
Kbrpsygt Elif_Eda ultrasonda kendini hiç göstermiyoe hep eliyle kapatıyor sizinde öyle mi aceba hiç göremiyoruz bebişi o kadar merak ediyorum ki😒
Sulekrtk Kbrpsygt benimkide oyle her gitmeye ense trasini göruyoz dr o kadar ugrasiyor en son sırtını dönüyor oglum yüz görümlugu istiyor galiba 😄
Asel3_4 Kbrpsygt aynen bizde 36.5 olduk hep eliyle yüzünü kapatıyor sadece burnunu gördük şimdiye kadar
Elif_Eda Kbrpsygt Yok bizde hep yan duruyordu bu zamana kadar bir elinide yüzünün yanında hepp 😂😂 Bakalım perşembe gittiğimizde durum ne olacak dönmüş olucak mı keyfi nasıl hanımefendinin bakıcaz artık canımm..Kaçıncı haftadaydın
Nilll123aa Kbrpsygt benimki de şimdiye kadar hiç göstermedi dediğin gibi eliyle kapatıyor arkası dönük oluyor 34+2 oldum doğru dürüst yüzünü göremedim bir kere az biraz kenardan gördük onda da nasıl kaşını çatmış anlatamam😂😂
Kbrpsygt Sulekrtk normalde çokta hareketlidir ultrasonda da öyle ama eli hep yüzünde doktor gösteriyor ama hiç anlaşılmıyor bile😂 aynen yüzmgörümlüğü istiyorlar galiba pek nazlı olacak diyorum bende şimdiden göstermiyor kendini😂😂
Nilll123aa Sulekrtk onu ben de diyorum eşime artık bize ne alırsan oğlun yüz görümlülüğü istiyor diyorum 😂😂
Elif_Eda kukiveannesi Hay Allah benim de doğum günümde yani 20 eylülde 37+4 olmuş oluyor hep öyle dedik esprisinee şimdii öyle olursa şaşırmam 🙃😄🤣😇
Kbrpsygt Asel3_4 alanı daralıyor ondanmı ki acaba neyse doğunca görürüz artık minikleri hayırla gelsinler🥰