Gulonuz Deniz59 evet canım tam 30 haft bnde . 25 haftalarda başladı ağrı yatarken dönerken çok zor uyuyorum
Evlatsevgisi2 Deniz59 ya nasıl desem ağrı değilde sanki ayakları ordaymis gibi sürekli orda bişeyler yapıyor afedersin içine parmak girse bebege dokuncam gibi vajinamda hissediyorum oynarken acıtıyor sizlerde de oluyor mu☹️
Cansueda Deniz59 bi an geceleri doğuruyorum sanıyorum batıyo resmen dönerken bile zorlanıyorum artık 😒🤷♀️
Elffnur Deniz59 valla dünden beri aşırı yaşıyorum bu durumu canım sanki elini ordan cıkartıcakmş gbi resmen yerimden zıplıyorum bazen doğum pozisyonunumu aldı acaba diye düşünyrm bu hfta kontrlm var bakalm sorucam doktoruma
-Selma- Deniz59 29+4 olduk bende de aynisi oluyor canim cozemedim bebek gelcek gibi ama iceriden alt tarafa dogru tekmeliyor olabilir dediler bana
Serpiltsn Deniz59 benim de enfeksiyon basından beri var monurol şase verdi yine , benim de baskı hissi oluyır yürürken mi sizin de özellikle
Elffnur Evlatsevgisi2şte tam olarak bende bnu yaşıyorum sanki rahimde elimi bacağmı artk blmyrm ordan cıkartıcakmş gbi bazen yermden sıçrıyorum😅
mercanmeb Evlatsevgisi2 resmen beni tarif etmişsin öyle bir yere basıyor ki anlık acı desen acı değil başka bir tarif birşey le oynuyor gibi
Deniz59 Elffnur aynen ayağını çıkaracakmış günü dışarı bide böyle hafif adet sancısı gibi ağrım oluyo bel kalça heryerin ağırıyo valla