AslhanGnsevenVarl Ağrıyan dişinin üzerine karanfil koy ben öyle yapıyordum tamamen geçirmiyor ama hafifletiyor 😔
Arven Hamileyseniz ve dişiniz ağrıyorsa mutlaka tedavinizi olun çünkü diş hastalıkları hem anneyi hemde bebeği tedavi ettirmezseniz sürece sıkıntıya sokabiliyor
Prensm Arven Dişim ağrıyor ama çürük değil böyle hangi dişimin ağırdığını bile bilmiyorum öyle bi durumdayım😣
Meltem23 Karanfil yağını da deneyebilirsiniz, bir pamuğa damlatıp dişinize koyun ,dişi uyuşturup ağrıyı hafifletir,aynı durumdan bende muzdaribim malesef 😔
Acar Bence iyi bir dişçiye git tabi kadın doğum sana rapor yazıyor gerekli tedavi yada çürük temizleniyor benimde çürük Var di temizlendi şuan iyiyim erteleme
Prensm Acar birşey yapamıyorlar dediler bitek parol veriyorlarmış 🤔 29 haftalığım siz belki erken mi tedavi yaptırdınız
Acar Prensm ben ilk 10 haftalikti gittim 12 hafta yada 13 hafta lik oldukdan sonra Gel dediler ama ağrım geçti gitmedim 32 haftada tekrar başladı kadın doğum agumentin binlik verdi dişci uyuşturup dışı temizledi discim bu konuda profesör diye bilirim çok bilgili şuan 35haftam bitecek rahatım önemli olan disciyi iyi seçmen ve kadın doğumla konuşman