Damla________ Gozdem benim 28+4 ya benim 19unda randevum vardi 26 ya giriş yapıyordum doktor 1 kilo dedi adet tarihin yanlış dedi kafam karıştı doktorun demesine göre suan böyle . 2 hafta sonra kontrole gel dedi. ayın 1ine randevu aldım daha detaylı ogrenicem
Hakanemine Gozdem canım iki hafta önce gitmiştim Gozdem canım iki hafta önce gitmiştim 960 g demişti şu an bilmiyorum☺
Damla________ Gozdem ben 15 dedim diye öyle ilerledi ama 15 Nisa’n değil 15 Nisa’nda doktor Bebek var demişti bende o yüzden hep 15 nisan dedim ama adet tarihimden emin değilim malesef
Gozdem Damla________ anladım, ozAman ayın 1 inde gittğinde netleşir , benimkide 1 hafta önden gidiyormuş ultrasona göre 🙏
Mevsim123 Damla________ aynı haftadayız adet tarihiniz 7-8 Nisan olabilir tabi kaç gün sürdüğünede bağlı
Damla________ Gozdem 1 2 hafta oynayınca bi şey değişmiyormuş ama biz burdan hafta takibi yaptığımız için önemli
Ekimucizesi Seda Tugcecantfn 10+1 im yatalak gibiuim üç haftadır yeme içme yok serum takılıyo bazen 🙄sadece vc için yataktan çıkıyorum🙈eşimden de tiksiniyorum.bi de evimden aşırı tiksindim yansa umrumda olmaz annemlerde yaşıyoruz şuan piskolojim de bozuldu bugün saçlarımı falan kestim kendim🙈
Mevsim123 Damla________ benim 5 gün sürdü 8 nisanda başlamıştı. Adet tarihiniz yanlış oldugu için önde demiş olabilir doktor.