Rmys-27 Arkadaşlar 7aylık hamıleyım canım mıdye çekiıyor ama zararlımı degıl mi karar sızım yıyebılır mıyım acaba aranız da yıyen varmı
[silindi] Rmys-27 zararlı benim doktorum yasakladı içeriğinden kaynaklı pek önerilmiyor ama doktoruna danışırsan daha iyi olur belki nefsini köreltmek için 1 taneye izin verir
Ceylan25 Rmys-27 benimde canım aşırı cekiyodu ama yemedim canim zararli cunku sende yeme bence ben bira bile asermistim icmedim😂😂 kimi aziciktan bişey olmaz diyor ama nebiliyim vicdan azabi cekmek istemedim yemedim o yüzden ☺️
SayeMom Rmys-27 çok zararlı ben yedim diyenlere takılma lütfen 4 haftalıkken daha bebek rahimde bile yokken aşerdim ünlü bi doktora yazmıştım ağır metal var yemeyin demişti o gün bu gündür sürmem ağzıma
Merve6954 Rmys-27 Doğurur doğurmaz yiyeceğim ilk şeyler arasında felaket canm istiyo ama yiyemiyoruz tabiki çok zararlıymış
Deletedmom5545 Zararlı diye biliyorum ama eğer çok canın istiyorsa bence 1 tane yiyip geçirmeye çalışsan daha iyi
Deniz59 Merve6954 aynen bende canım çok istedi önümden hep midyeciler geçti ama yemedim bende doğurduğum gibi yiycem 50 tane falan 🤣
Kderdenzmsl Rmys-27 yiyipte benim gibi vicdan azabı cekiceginze yemeyin daha iyi gerçekten içtiğim suda yediğim yemekte midye kokusu aliyodum öyle bı aserme yok buyuzden sadece bitane yedim ama çok pişmanım.
Pembepanterr Rmys-27 yemiştim bi oturuşta 50 tane yemeyeceksen zararı olduğunu düşünmüyorum neler yiyoruz katkılı gdolu 😊
Sita3434 Pembepanterr bu katkı gdo gibi bir şey değil yüksek oranda civa içeriyor ve hiçbir doktor hiçbir şekilde izin vermiyor midyeye. Hani buna diğer şeyler gibi abartmadan yiyebilirsin diyen doktor duymadım cunku riskli
elfmoom Rmys-27 hamilelikte zararlı, toksoplazma igm ise hepten yasak. ama can çekmesi bu bi sorun doktorunuza belki bir iki adet yemenize izin verir :)
Gizmom Rmys-27 İnanın benimde canım çok istiyor bulunduğum yerde bulamıyorum bulsam birkaç tane yerim
Dilekcnkn Rmys-27 Yani ben ilk aylarda yedim şimdi aramıyorum görsem 1-2 tane yerim ama herkesin düşüncesi farklıdır
aselnannesi Rmys-27 canım hamileyken yedim ve zehirlendim bilmediğin bir yerden yeme çok guveniyorsan tadımlık al derim çünkü çok kotu olmuştum ve korkmuştum :(
marbling10 Rmys-27 Maalesef normal insanlara da zararlı bir besin🥺 ama çok istiyor ve aklınızdan atamıyorsanız 1 tane yeyin isterseniz doktorunuza sorup
Selcann Rmys-27 midye normalde hamile olmayan insanlara bile zararı olabiliyor yani bende çok severim bunu bile bile yiyorum ama hamileyken hiç yemedim bence biraz daha sabredin riske atmayın