Basakkkcam Kızlar😔 34+2 haftadayiz erken doğum riskim var 3 cm acılma var iğneler serumlar ve geciktirme ilaçları gerçektn cok korkuyorum. İnşallah vaktinde gelir prenses😇 Doğum korkusundan ziyade bebeğimi kucağıma alabilecekmiyim korkusu insallah biraz daha durur benim gibi bu durumlari yaşıyan anneler var mi? Lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙁🙏
Mervedumankaya Basakkkcam bence korkmanıza gerek yok ablam 34 haftalık doğum yaptı kilosu da 2400dü küvözde 1 hafta kaldı çok şükür 2 yaşına gldi nerdeyse :)
Ntugba Basakkkcam canım şuan da 28 haftaligim erken doğum riskim var syrekli yatiyorum doktorum 34. hafta kalkabilirsin ayağa dedi 34 ve sonrası sıkıntı olmaz demişti ama yinede inşallah gününü tamamlar
Merve5561 Basakkkcam canim ben de 32+3 um 25.haftadan beri 7mm acilmam var yatiyorum ne zamandir acilman var
Bsa Basakkkcam rahat olun benim de 32den beri erken doğum riskim var. O zamandan beri hep yatıyorum 38e girdik bugün çok şükür. Şimdi olsa bile kritik dönemi geçirmişsiniz. İnşallah sağlıkla gelsin miniğiniz☺️
Basakkkcam Mervedumankaya ayy insallah bende alırım kucagıma bir cok yorum okudum kötü birsey yok cok sükür insallah bizimde vaktinde gelir:(
Basakkkcam Ntugba insallah bu haftalarda artik kilo alirmis zatn gelisimi hızlanırmış inşallah sağ sağlım alırız kucağımıza 🙏
Oykuzey 34 haftadan sonra korkmaya gerek yok artık. Bende 34+3 hamileyim. Geçen hafta kontrole gittiğimde 3-4 gün sonra doğsa bile sorun olmaz artık dedi doktorumuz. Bende başından beri adet ağrısı gibi ağrılar çekiyorum, erken mi doğacak diye hop oturup hop kalktım resmen ama artık bu haftadan sonra rahatladım stress yapmıyorum.
Basakkkcam Oykuzey ayni sizin gibi başladı bende ishal olmustum baktim agri var surekli adet sancisi gibi bi de baktımki nst de sancı kasılma cıktı. Biraz olsun benimde icim rahatladı hamileliğimiz zor gecsede insallah kucagimiza alicaz Allahın izniyle 🙏
Basakkkcam Merve5561 kullandığınız bi ilac var mı? Aynen bnde yatıyorum devamlı insallah vaktinde gelir moralimizi bozmayalim🙏
Merve5561 Basakkkcam evet var progestan sabah aksam kullaniyorum bir de adalat kullaniyorum sabah aksam sizin var mi kullandiginiz ilac
Denis19 Nasıl anlıyorsunuz sadec ultrasonda mi anlasilir bu tehlike yoksa bi sikayetiniz fln oluyo mu
Basakkkcam Denis19 sikayet sonucu gttim zaten cati muayenesi yapildi ordan anlasildi nst ye bagliyorlar sancin oluyor 😢
Denis19 Basakkkcam ne sikayetin vardı kuzum hem haftan çok küçük değil şükret korkma ALLAH büyüktür dua et