Newmomadayi Kizlar ben hep agdaya gidiyorum senelerdir. Her gittigimdede vajina kenarlarim sisiyor. Kizariyor. Oturup kalkarken canim yaniyo ic camasir yapisinca daha kotu oluyorum. Agda en temizi oldugu icin bundanda vazgecemiyorum. Sizdede bu oluyor mu ya hametan surdum bepantol surdum hafifletsin diye ama ilk iki gun hic bir sey ise yaramiyor biktim bu durumdabda
Zeyyyn Newmomadayi pudra kullanmasına rağmen benimde hassas gebelikten öncede öyleydi şimdi de öyle 1 2 gün sonra geçiyor krem filan sürüyorum
FusunF Newmomadayi şimdi sür Bebek pudrasından benim de iç çamaşırdan kenarları alerjik gibş ile olurdu Bebek pudrası geçiriyor
gokcekocyigit07 Ağda yapmadan pudra sürmüyor mu kuaför? Zaten hassas bölge, hamilelikte daha da hassas oluyor, sonrasında bende hep bebanthol sürüyorum.
kubrads01 @Newmomadayi canım enfeksiyon yada mantar varsa zaten hassas oluyor birde ağda oluncaya ister istemez bu hale geliyor ben pudramı yanımda götürüyorum pudralıyorum eve gidince de buz uyguluyorum o sıcaklığı kızarıklığı götürüyor denemeni isterim 💐