Meliha__ 8 haftalık gebeyim 3 gündür kanamam var dun bebeğin kalp atışlarını duyduk bir sorun çıkmadı onda ama kanama hala kanama devam ediyor böyle bi durum yaşayan var mı ilk gebeligimde hiç kanama yaşamamıştım bunda yaşıyorum ☹️☹️
Aysegulselvi35 Meliha__ kesinlikle doktora git ben 35 haftalık hamileyim kanama oldu geldim meğer açılmam varmış
Clementinee Meliha__ ahh canım yaşayan çok ama ihmal etmemek gerek doktorun birşey demediyse içibi ferah tut ağrın olur kanaman durmaz artarsa tekrar git 😔 13. Haftamdayım 3 kere kanamam oldu bu haftaya kadar. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. İlaç iğne falan verdimi doktorun
Meliha__ Aysegulselvi35 dün gittim aslında hastanede kaldım serum iğne yaptılar sonra kahverengi akıntı geldi sadece eve dönmek istedik geldiğim de de kanama devam etti bugün de sa ha kahverengiydi öğlen birşeyler yedim maydonozda onu tetiklesi acaba bilemiyorum ama keşke hastanede kalsaydım ☹️
Meliha__ Clementinee insaAllah ya bebeğin kalp atışı gayet iyi dedi düşük tehlikesi dedi sadece serum iğne yaptılar hastanede serum bitince eve döndüm sonra tekrar kanama başladı şimdide az az geliyor ☹️ doktor pregestan verdi onu kullanıyorum suanda
Meliha__ cgnduru açık kırmızı geliyor dün pihtiya benzer geldi gece ama belki dedim sürekli kazanmaktan kan pihtilasmis olabilir sabah kahverengi lekenme oluyordu şimdi açık kırmızı ara ara agrida giriyor tabi
ylzsa Canım 35. Haftadaki kanamayla 8.haftadaki kanama farklı olabilir yani birisi yazmıs diye yazıyorum .yerleşme kanaması olabilir kıpkırmızıysa doktora gidebilirsin kahverengisiyse sorun olmaz doktor da öyle demişti zaten bana
Meliha__ ylzsa çok çok kırmızı değil açık kırmızı kahverengi geliyordu şimdi açık kırmızı bilmiyorum unutarak maydonoz yedim onu tetiklesi düştüğü tetikliyormus ya