Gulsah17 Naziferabia valla şöyle söylim karnımın aşagıya indiğini anladım artık yürümekte falan çok zorlanıyorum geceleri uyuyamıyorum rahat yatamıyorum onun dışında pek birşeyim yok 😍 sizin nasıl bide en çok merak ettiğim ne zaman gelicek acaba
Dolunay_ Yareenysl Canım çatı muayenesini oldum. Hiç acımadı. Kendimi kasmadım zaten. Parmağını sokuyor ilerletiyor bu kadar. Acı falan olmuyor. Boşa gerilmişim
zyg1234 milayerli kız mı dedi yoksa erkek mi? 😍 inşallah canım kesin olmasa bile insan bi tahmin bekliyor 🥰 sanırım hamileliğin en heyecanlı kısmı bu 🙈
milayerli zyg1234 ilk gebeliğim oğlandı 22.haftada kaybetmiştim sonra kızım oldu çok şükür şimdi doktorumuz %90 erkek dedi. İnsallah sağlıkla vaktinde kucağıma alırım bu sefer oğlumu 🤲🏻🥰
zyg1234 milayerli çok şanslısınnn 🌸 Bir kızın varbir de oğlun olcak 🤗 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canımın içi 🙏🏻
Gzmsrn 36+0 dayım , heyecanım çok fazla bir yandan bastırmaya çalıştığım korku var içimde bir yandan merak duygusu 🤷🏼♀️🥰 varmı aynı durumda olan ? ☺️