ikizannesiiii Ozgull11 Ozgull11 ya çok sevindim benimle ayni haftada ve benim gibi ikizlere hamile biriyle tanışmak çok isterim birbirimizle konuşmak iletişimde kalmak
Ozgull11 ikizannesiiii çok da güzel olur benimkiler de kız 😍 tek kesede çift pĺasenta vardı tek yumurta ikizi diyen oldu çift yumurta diyen oldu doğum da göreceğiz artık ne olduğunu senin tek yumurtamıydı
hatkaya Denizz-Derya hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli sıkıntısız alırız kuzularimizi 🙏 denk gelirsek görüşürüz, benim Perşembe günü…
Denizz-Derya hatkaya inşaallah denk geliriz😊 hayırlısıyla kavuşmak nasip olur inşallah yavrularımıza❤️
Berfin3 Smyyetekeli sizi çok iyi anlıyorum gerçekten son günler hiç geçmiyor kavuşmak istiyoruz artık 🥲
Cansurts ipekkizim2601 Cuma gittik gördüler fakat söyletmedik cinsiyet partisi yapacağımız için 4ünde öğreneceğiz ☺️ Sizin belli mi
Sevgi123_ HZE ayy minik bezelye ya 🥰 ben kafamı yarmıştım bayılıp bi öğrendim ki 6 haftalık hamileymişim 😂 tabi şuan 23 haftalık oldu sağlıcakla gelsin bütün minişler 🧿
Fatmaakmese Mom726272 şimdilik normal doğum olacak gibi görünüyor son dk bi aksilik yaşanmazsa🥰kızım olacak inşallah 👩👧