Bebekbagciannesi Berfin3 ayy vallahi yandık o değil yürüyemiyorum bile alt taraftaki baskıdan , doktor artik hiiic gelmicek olursa mecbur sezeryanla alicaz diyor . Bu arada hurma falan da bol bol tüket canim
Berfin3 Bebekbagciannesi sezaryen konusunu ben hiç açmak istemiyorum bile. Herkes normalden korkar ben sezaryenden korkuyorum 😦 herşey allahtan tabi hakkımızda hayırlısı tatlıyla pek aram yok o yüzden hurma yemek çok aklıma gelmiyor 🤦🏻♀️ Siz kaç tane yiyorsunuz günde
Kardelen47 Aysel0707 benimde erkek ben cok halsizip hic bisey yapsim grlmiyimor hep uymak istyorum sende oyle oluyomusun
yigitegenin_annesi minikane21 brnde 17den beri hisediyroum gititkçe canlanıyır hareketelri kuvetleniyor🥰
minikane21 yigitegenin_annesi nerde hissediyorum peki kasıkta mi göbek deliğinin ordami. Benimki bi yukarı çıksa bende rahat etsem hep asa vuruyo
Fahriye_tskprn09 Smyyetekeli benim de 38haftalik 9 gun kaldı normal bekliyoruz bebek yukarda daha dedi doktor ne zaman gelicek bu ya aşırı stres yaptım ya doğsun artık
Smyyetekeli Fahriye_tskprn09 benim 2,5 aydır aşağıya dönük ama işte bende sezeryana odaklandım alıştırdım kendimi normal zor olur dedikler için normal olmasın da gün versinler diye bekliyorum 😂 çarşamba günü gün vericek ondan önce kendi gelmeye çalışırsada alıcaz dedi 🤕