milayerli Hosgeldinbebek heyecanlı bekleme devam edecek diyorsun hayırlısı olsun kuzum umarım 3 hafta sonra gösterir 🥰
Esengultolga gztn37 herkeste olmuyrmuş diye biliyrm canım ama bende azcık bir kan geldi bebişin yerleşmesinde snra birdaha olmadı çok şükür 🙏🏻🙏🏻😌
BabyAAO cahillesohbetikestim çalıştığım için geç cevap verebildim kusura bakmayın🥰 cinsiyet belli değil 13.haftada gittik göstermedi Eylül’ün ilk haftası gidicez şimdi kesin belli olur 😃
cahillesohbetikestim BabyAAO estağfurullah çok merak ettim şimdi bizim oğlumuz olacak inşallah 13. Haftada gösterdi kendini 🥰💙
1elifelif Havva_Mavis26 16+1 bende ankaradayım cinsiyeti erkek dedi doktorum ama sanki kız gibi hissediyorum 🙈sizin ki ne ?
seydaomer EbruSener Amin sizde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 😍 Kızım olacak nasipse ❤ Birde 5 yaşında oğlum var 😊
Sevimlibiranne gmzeatsvr mide bulantılarım geçti artık daha rahat bir dönem geçiriyorum sizin nasıl gidiyor 😊
Esengultolga Sevimlibiranne kaçıncı ayda geçti mide bılantısı ben yemek yiyemyrm kokular çok kötü geliyr ve agzıma alır almaz çıkartyrm yaşayan anne varmı ?
Sevimlibiranne gmzeatsvr 12.haftada doktor erkek gibi demişti 14.haftada gittik kız dedi bu sefer emin konuşmuştu ama hala aklımda bir şüphe var umarım değişmez siz öğrendiniz mi
gmzeatsvr Sevimlibiranne bizdede 12.haftada %90 erkek dedi %10 hata payı var dedi pazartesi kontrolümüz var inşallah netleşicek 😍
emiras59 Tati ay beni de yol tutmaz normalde ikidir tutmaya başladı artık yanma mı desem bulantı mı karışık kasık ve vajinada ufak sancılarım oluyor gece sizin oluyor mu