Zynphifa Mom726272 35 haftalığız bizde 🥰🤲🏻 kızlar dua edin bebegin kalp atisi nst de yavas cikiyor dr dogum istiyor 😥
Esengultolga Merhaba kızlar bende 8. haftadayım sabah bulantılarım oluyr kasık sancıları var arasa ve yemeklerden tiksinme koku hassasiyeti aşırı derecede var sizde durum nedir 😌😌
Fdmn_glr00 Esengultolga Bence çok normal benim çok küçük olmasına rağmen karın Kasık ağrıları koku ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum ve akşam yemeklerinden sonra bulantılarım oluyor tatlı cefalarımız ❤️😊
Damla_19 Fdmn_glr00 ben bebeğimi 9 haftalıktı öğrendiğimde şimdi size zaman da geçmez Allah sağlıkla almayı nasip Etsin kucağınıza ❤️🤱
Fdmn_glr00 Fdmn_glr00 Damla_19 çok teşekkür ederim hepimiz için rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Nur1011 Fdmn_glr00 bende 4+4 aynı sayılırız bi gün var aramızda canm hayırlı olsun sağlıklı alırsın kucağına inşallah
Asellinaanesi pamk00 Bende aynıyım canım doğsun artık kucağıma alayım rahat hareket edeyim yatağa artık agiz üstü girmek istiyorum 😀😀😀
pamk00 Asellinaanesi yeni gördüm 😂😂 evet doğsun artık hayırlısıyla rahat rahat nefes almak istiyorum gece oldu ve ben yine nefes darlığı boğaz yanması 😩
G-A-M-Z-E Havva_Mavis26 en küçük biziz galiba 6+3 günler nasıl geçecek bilmiyorum doktorum 12. Hafta dolana kadar yat dedi zaman geçmiyor çok heyecanlıyım (ilk ikisi düşük oldu bu bebeğimizi 2 yıl bekledik🥲)
Mucizem_211 G-A-M-Z-E bende 6+3 haftalık benimde 16 yıldan sonra gelen bebek bende evde yatıyorum doktor sana progestan iğnesini versin ben kullanıyorum düşük için yada progestan fitil
reyyanyaman G-A-M-Z-E benimde iki düşüğüm var üç yıl bekledim :) şuan 12+6 haftalık hamileyim. nasıl geçer diyordum ama ful yatarak geçti cok sükür bi sıkıntı yok. bol bol dinlem canım zaman hızlı geçiyor