Aysemre1 Kızlar sabah kontrole gittim bir haftadır bir parmak açıklığım var https://imgyukle.com/i/GBZV6 bu da nst sonucum yarım saattir belime sanki bıçak sokuyorlar adet ağrısı gibi sancım var ? Normal mi napmam lazım ?
Cennet-polat Aysemre1 sanciniz çıkmış doktorunuz bişey söylemedimi biraz aceleci bir Minnoş var demekki🥰
Aynur-13 Aysemre1 sancın çıkmış ama düzenli değil duş alıp biraz rahatla istersen sancın sıklaştığında hastanenin uzaklığına göre doktora gidersin canım
hellobaby0 Aysemre1 ay inşallah benimde böyle çıkar ya 37+2 yim sancın baya çıkmış canım hissediyormuşsun da zaten bi git ya da daha da sıklaşmasını bekle istersen
Cennet-polat Aysemre1 düzensiz mi acaba sizin sancı yoksa bızimki yerlerde ozmn ☺️doğum için yeterli görmemiş olabilir ama bence dogumunuz çok geç sürmez
Aysemre1 Cennet-polat ah inşallah 🙏 Artık çok yoruldum açıklıkda var inşallah biran önce gelir oğlum 🙏
Aysemre1 Aynur-13 hastane 5 dakika duş aldım şuan uzanıyorum ama ayaklarım belim ağrıyor 😞 bazen hafifliyor gibi anlamadım
Aynur-13 Aysemre1 sancılarınız düzensiz olduğu için aralarda hafifliyor ve sonra tekrar geliyor belkide yalancı sancıdır çünkü doğum sancısı düzenli ve dinlendiğinizde de geçmeyen sancılardır