Nurklc38 Kızlar şoktan reflü yatağı alan var mı ben aldım ucuzdu güzele benziyordu ama bi an kararsız kaldım yine
Evlatsevgisi2 Nurklc38 bende bikac ay önce bimden 20 liraya almıştım çok güzel duruyor inşallah memnun kalırız aynısının tıpkısı 30+4💞
_anneadayi Nurklc38 Ben de aynısını Şok’tan Mayıs ayında 25 liraya aldım, güzelce yıkayıp kenara koydum. Bence gayet kaliteli gözüküyor. Bebeğim dünyaya geldiğinde anne yanı beşiğin içinde kullanıcam ☺️
Nurklc38 Kbryyy canım az önce tesadüfen gördüm baya güzele benziyor kalın ince de değil 30 tl fiyatı da ucuz baya
BirMuallime Nurklc38 bimden almıştım aynısı sanki benim çok işime yaradı rahat güzel bence benim bebeğim uyurken bazen kusuyor o yüzden faydasını gördüm
Nurklc38 BirMuallime Kalitesinden felan şüphe ettim canım ucuz ya hani ondan ama açtım içini gayet güzel ince de değil begendim yani
BirMuallime Nurklc38 ben de 50 TL ye yakın bi fiyata aldım canım belki lazım olur bulunsun diye ama baya rahat fazla para vermeye gerek yok ☺️
Nurklc38 BirMuallime 30 tl canım ya bi an tereddüt ettim acaba kalitesiz mi felan diye de ondan sordum başka alan var mı diye 🥰 ama güzele benziyor ya
BirMuallime Nurklc38 üzerindeki desenler aynı bizimki canım büyğk ihtimal aynı☺️şu an oğlum onda yatıyor büyüdükçe aşağı doğru kayıyor ama o rahat pozisyonu buluyor bunda daha derin uyuyor 😀
bahtnurr1 Kızlar yeni gelmiş galiba , cepte şok uygulamasını indirin evinizin yakınındaki şoku buluyor konumdan. Ordan anne bebek bölümüne bakın varsa zaten görünür yakında baya bişey var
bahtnurr1 Nurklc38 galiba yeni gelmiş yaa bende burda görünce koştum şoka 😂 yukardan indirdiler depodan gayet iyi yeri