FusunF Çoğu hamile erken hissetmiş bebeğin hareketlerini ben 15 haftalığım ama daha hissetmedim hanı zayıfım da normal midir
Nzlozkn FusunF kız ben 21 de anca hissettim erken hissedenlere de inanasım gelmiyor valla😁 gerçi benim kız aşırı tembel neredeyse 30 olcaz hala arada bir gelip gidiyor benimkinde de sıkıntı olabilir ama 15 erken bence
AnayimBenAna_ FusunF 15+6 da hissettim ilk olarak bende zayıfım 42 ile hamile kaldım normal çünkü 20 Li haftalarda hiç hissetmeyeler bile var canım
FusunF kadifemsii inşalalh bende hissederim biranonce kontrolü gitmeden görmüyoruz varlığını hissetmek istedim 🤲😍
AnayimBenAna_ FusunF minik minik kıpırdıyor karnın görüyosun zaten inanmayanlar olur diye ben videoya almıştım :)
FusunF Nutellaaaa bende 50 kiloyum Zaten 16-20 hafta yazıyordu geçen gün uygulamada o ara oluyormuş inşallah hemen hissederim 😂
AnayimBenAna_ FusunF çok minik şekilde evet yani ben aşırı zayıftım belki ondanda olabilir bilmiyorum ama çok minikti şimdi içerden çıkacak gibi kıpırdıyor sürekli :) benim yaramaz bir kızım olacak