elfmoom cgnduru merhaba :) aşının 12. günü pozitiflik genelde doğrudur, fakat riske atmamak adına doktorlar adetin geçmesini bekler.. değer düşük ama siz 2 gün sonra tekrar verin🙏🏻 daha erken geç döllenme oldu ise anca yükselir 🙏🏻
Gizmo90 cgnduru canım başında sıfır var mı ? Yoksa sadece 225 mi ? 5 ve üzeri gebelik var diye biliyorum
elfmoom Sevenikikalp sizin gibilerden bıktık artık, biliyorsunuz değil mi? @HappyMom @NaimeYilmaz @Cicilibicili
cgnduru Gizmo90 canım bana 0.225 pozitif hamilesiniz dedi yine ama bakalım değer yükselirse vardır düşerse yoktur hayırlısı neyse o olsun 😀
Gizmo90 Benim erken gebelik testinde pozitifti ama kanda 0.1 çıktı 4 gün sonra verdiğimde 78 di sen 2 gün sonra tekrarla kuzum yine testini
muzicemsu cgnduru ama başı 0 kuzum niye hamilesin ddiler ki anlamadım 2 3 gün bekle tekrarla inşallah hamilesindir
Babykuzucuk cgnduru adet günüm bugün. Daha olmadım ve umarım olmam 🙈 11 gün önce kan testi verdiğimde 1.20 değer cıktı ve etrafım gebelik yok dedi . Sizin değeriniz yükseldimi ve kaç gün arayla oldu 🙏
muzicemsu cgnduru sonucun kaç çıktı kzuum insalalh iğne filan etkisi değildir hayirlisiyla hamilesindir İnsalalh
cgnduru muzicemsu bende anlamadım ikiside aynısını söyledi hamilesiniz diye ben hep olumsuz hissediyorum şahsen sadece merak ediyorum her şeyin zamanı var Allah bilir tabi ama 😀 0.225 negatif olmazmı ya… 0 ve 5 arası negatif diye biliyorum
annesinin_beybisi cgnduru acaba önceki hastalarda bu şekilde mi oluyordu yani böyle yavaş yavaş yukseliyordu da tecrübe olarak mı pozitif dedi yükselir diye
cgnduru Babykuzucuk canım ben 7 ağustosta iğne vuruldum 19 ağustosta test verdim bugün bana hastanenin labaratuvarini aradığımda ilk pozitif hamilesiniz dedi ikinci arabamda hamilesiniz 0.225 dedi benimde kafam karıştı yarın sabah tekrar kan vercem burada paylaşırım zaten ama 0 225 negatif olması lazımdı diye biliyorum yada bana 2. Konustugum yanlismi söyledi hiç anlamadim 😀
cgnduru annesinin_beybisi hiçbir tahminim yokki benimde enteresan geldi hamilesiniz ama 0.225 😀 ikiside laboratuvar çalışanı konustuklarim 2. Konuştuğum değeri söyledi yanlismi soyledi yoksa ikiside anlamıyormu degerler kaç olunca hamile olunur 😀