21glcn Kızlar medipol mega Bağcılar hastanesinde gece gündüz doğuma gelen doktor var mı acaba, Nagihan hanıma gidiyorum ama gece gelemeyebilirim dedi 🥺🥺
Pelinaycyrnckr 21glcn Merhaba canım birşey sormak istiyorum bende mega gitmek istiyorum doktor arayışındayım nagihan hanımdan memnunmusunuz
21glcn Pelinaycyrnckr çok memnunum canım ama gece gelemiyor o sıkıntı benim için, tanımadığım biri de doğurtsun istemem açıkçası 😒
Pelinaycyrnckr 21glcn Tabi canım gece için ayrı ücret oluyor galiba siz doğum için ücret konuştunuz mu birde muayene ücreti ne kadar nagihan hanımın bana bir kaç doktor önerdiler biri nagihan hanımdı karar vermem gerekiyor haftaya gitmem lazım kaçıncı haftasın canım
21glcn Pelinaycyrnckr muayene ücreti 325 lira canım, doğum 5500 ama gece gelemiceğini söyledi ek ücret istese vericektim aslında
Pelinaycyrnckr 21glcn Ben 28+3 haftalığım doktorum megadaydı ayrıldı ordan kendine özel muayenehane açtı oraya gittim ama doğum için anlaştığı hasteneler uzak bize o yüzden mega başka bir doktora gitmek istiyorum