DBB21 Arkadaşlar oksapar 0.6 ml ve aspirin kullanıyorum doğumdan ne kadar bir süre önce kestiniz ilaçları yada doğum kadar kullnan oldu mu?
2melekannesi_ DBB21 0.6 kullanıyorsanız muhtemelen riskiniz yüksek olduğu içindir doğumdan sonra da devam ettirebilir doktor bi müddet
Nymphadoraa DBB21 sezaryen doğum yaptım. Doğumdan bir gün önce iğneyi bıraktım. Doğumdan sonra iki hafta daha kullandım. Ben sadece iğne kullandım aspirin kullanmadım
Denizyildizii DBB21 Oksapar sulandırıcı değil pıhtılaşma önleyicidir. Asprin sulandırıcıdır. Oksapar hastanın durumuna göre doğum sonrasına kadar bile kullanılabiliyor. Asprin 32 haftada bırakılması öneriliyor.
Melinalin DBB21 bende şuan kullanıyorum doktorum Allah izin verirse doğumdan sonra 1 ay daha kullandıracak
Glfdnaktr DBB21 Benim şu an 2.gebeligim 8 haftaligiz oksapar 4000 lik ve aspirin kullanıyorum oğlumda hamileyken son güne kadar kullandım canım kullanmaya devam ediceksin yani
Zara58 DBB21 ben 36 ya kadar coraspirin kullandım şuan da da iğneye başladım oksapar 6000 ’lik. Doğuma kadar dedi doktorum
Minam Normal doğum yaptım 35 haftanın sonunda oksapari bıraktım.dogumdan sonra da iki hafta daha devam ettim . 37. Haftada doğum yaptım