Vivi Milkshakee benim henüz belli değil doktorum sen nasıl istersen dedi bana bırakmasa iyiydi 😂ama normal doğum korkutuyor
Melek59 Thisbe çok geçmiş olsun bende 33+2 yim 8 ekim benimde . Bende korona geçiriyorum . Nasıl geçiyor sizin acaba
Thisbe Melek59 teşekkürler size de geçmiş olsun 1 hafta oldu bugun biraz hafifledim tat koku yok hala öksürük zorluyor beni balgam olunca onun dışında bi sıkıntım Olmadı sizin nasıl geçiyor
Melek59 Thisbe bende ilk bir kaç gün bacak ve sırt ağrısı oldu grip gibi semptomlar birde şuan 5 . Gün bitiyor bir başka belirtim yok çok şükür
Susamtanem2 YuvarlanamayanPandaa maşallah bende ilkinde 32 de hazırladım şimdi sizinle aynıyım yıkadım ama hala ütüleme ve çanta işi duruyor kızım 3 yaşında o ütüleyecekmiş 🤣 bugün küçük annenin ütü yaparken bir iki foto çekip akşama doğru ütüyü halledeceğim inşallah
YuvarlanamayanPandaa Susamtanem2 bizim oğlanda bana tek tek verdi seve seve kıyafetleri ütülerken bu hamileliğimde tekim eşim yanımda olmayınca erkenden hazır edeyim herşeyi diye
Susamtanem2 YuvarlanamayanPandaa iyi yapmışsın Allah kavuştursun 💞 çekim yaptık eşim normalde bırakmaz o yapardı ama çok yoğun mesaili çalışıyor kızımla yapıyoruz bizde yavaş yavaş
Susamtanem2 YuvarlanamayanPandaa hastane çantasına neler koydunuz bir de ilk dofum anında 5 li hastane çıkışı mi vereceksiniz tulum takımı tarzı bişey mi kızımda beşli vermiştim ama şimdi tulum mu versem diye düşünüyorum
Miraycaner Merve1511_ 17 ekim dedi doktorum🥲 Herşeyimiz hazır odayıda yaptım çok şükür ama şimdi sıkılarak bekliyorum zaman geçmiyor😂
Vivi Milkshakee sanırım bende senin yoldan geleceğim hıc normal doğurabileceğimi düşünemiyorum aksine günler geçtikçe bir korku başladı bende
Milkshakee Vivi doğumu da geçtim normalden önce verilen o sancı saatlerce beklemeler hele bide normal doğum isteyenler suni sancı ile açılma bekleyip açılma olmadığı için saatler sonra sezeryana alınmaları 🤦🏻♀️
Vivi Milkshakee iste bende en çok o durumdan korkuyorum saatlerce o acıyı çekip yine aynı sonla bitmesinden çok zor bir karar benimde artık vermem gerek ama
sedefyarsii1 Umay21 normal istiyorum ama gidişat neyi gösterir bilemiyorum doktorumla daha bu konu hakkında konuşmadık🤷🏼♀️
YuvarlanamayanPandaa Susamtanem2 hemşire için bir takım iç zıbın çıtçıtlı çorap koydum birde penye kundak koydum canım