sedefyarsii1 Tahmini doğum tarihimiz 5 kasım ama hep içimde ekimde doğurcam diye bi his var en başından beri inşallah da öyle olur eşimle ekim ayında sevgili olduk ekimde nişanlandık ekimde evlendik oğlumda ekimde gelsin istiyorum 😂🤲🏻
Bebekhemsiresi-1 sedefyarsii1 Bizim de hikayemiz öyle 🙂 8 Ekim tahmini doğum, adını da Ekim koyacağız 💛 Hem hikayesinden hem içime çok sindi 🙂
Umay21 sedefyarsii1 bu yorumu ben yazdım sandım 😀bizimde kasım 5 gözüküyor ama içime ekim doğuyor bizde ekimde tanışıp ekimde evlendik bir de eşimin doğum günü ekim bakalım kısmet artık ☺️
tirtilinannesii Ekim 15 görünüyor tahmini doğum aüremiz şafak 56 hayırlısıyla gelsin inşallah Allah herkese kolay doğum nasip etsin 🤲🍀
Ayseyldrmx tirtilinannesii 14 ekimde bana dedi doktor tahmini ama nasip ne zamana gelirse hayırlısı olsun
yagizinannesii tirtilinannesii bizimde ekim 15 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Susamtanem2 YuvarlanamayanPandaa maşallah bende ilkinde 32 de hazırladım şimdi sizinle aynıyım yıkadım ama hala ütüleme ve çanta işi duruyor kızım 3 yaşında o ütüleyecekmiş 🤣 bugün küçük annenin ütü yaparken bir iki foto çekip akşama doğru ütüyü halledeceğim inşallah
Ballimiz Bizim tahmini 17 ekim olacak sezeryan olacam,daha hiçbirşey almadım,muhtemelen 33-34 haftalarda alışverişe çıkarım şuna 30+1 iz
Rojdakoymen Bebekhemsiresi-1 aynı gün doğurucaz muhtemelen 🤗 bizde 8 ekim diye konuştuk doktorumuzla 🙈
Evlatsevgisi2 Hamisse hahah bizimde Ekim 25 gözüküyor ama beklemez diye tahmin ediyorum çok zorlanıyorum şuanda bile 😊
Hamisse Evlatsevgisi2 Evet ya belli olmuyor benm şimdiden başladı sancılarm nstde felan cıkıyor sağlıkla gelsinler insallahh🥰
Bebekhemsiresi-1 Rojdakoymen 8 benim en sevdiğim ve hayatımın her yerinde olan sayı çok istiyorum o gün doğmasını ama nasip tabi 🥰 Sağ salim kavuşalım inşallah en önemlisi o 🙏🏼
Rojdakoymen Bebekhemsiresi-1 bizde eşimle özel istedik o günü çünkü kızçeminizin ilk oluşumu 8 ocaktı 🙈🤗 Allah’ım sağlık versin bebislerimize 🧿❤️😊
asliincegedik Uygulamaya göre 28 ekimde gözüküyor tahmini doğum ama prensesim 1 hafta önden gidiyor o yüzden büyük ihtimalle ekim ortalarına doğru olur doğumum😊
Bebekhemsiresi-1 sedacplk 31×7= 217 217+1 gün= 218 günlük (31+1 olduğun için ) 218/30=7,26 yani ortalama 7,5 aylık olmak üzere