Uzayyy Gercekten muhtesem otesi bi duyguymus Allah hepinize sag salim kavusmayi nasip etsin❤benim hikayem uzun degil normal dogum beklerken doktorum bebegin kalp atislarinin dustugunu riske atamayacagini soyleyerek basladi ,apar topar sezeryana alindim epiduralli sezeryan oldu gercekten cok kolay oldu ama sonrasi azicik yorucu ben birazda kilolu oldugumdan bir tik daha zorlandim agridan ama gecmeyecek seyler degil hemen ayaga kalkmak istedigim icin bir iki saat icinde ayaktaydim ve bebegimi kucagima alir almaz emzirdim sukur sütümde geldi.olumsuz hikayeleri okuyup kendinize sakin zehir etmeyin nekadar rahat olursaniz okadar guzel geciyor (bunu stresten ölen ben her iki dogum seklinide yapamiyacagim galiba diyen biri yaziyor)😁 bebeginize kavusmanin sekli degil onu gormek kokusunu duymak herseyden daha onemli.iki gun sonra taburcu oldum evde sadece iki gunum zor gecti sonrasi inanin eger sizde isterseniz cok kolay sisliklerim agrim cabuk gecti ve bebege odaklanabildim.Allah hepinizi bebeginize mutlulukla saglikla kavustursun ❤❤❤❤
ozlemkrts Uzayyy hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıcakla büyütün inşallah bebişinizi epiduralde uyuşukluk kaç saatte geçiyo
Naz1905 Hayırlı uğurlu olsun rabbm analı babalı büyütsün sağlıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah🙏🏻
Uzayyy @ozlemkrts 2.5 saatte gecti benim ama tamamen degil hemsire yurumen lazim diyerek beni kaldirdi tabi biraz zor oldu her bir saatte kalkip yuruyodum aksama tamamen yuruyo haldeydim
Uzayyy @Hhtce 40 haftalikti gelmeye niyeti olmayinca doktorum suni sanciyla baslaticakti dogumu sabah uyandigimda nişanim gelmisti gerisi yukarida yazdigim gibi canim
Uzayyy @ozlemkrts herkesin hikayesi farkli gercekten cunku vucudu yasadiklari hamileligi baska.Ben sadece sakin olun ve kendinizi rahatlatin diyebilirim cunku rahat olunca hersey gercekten cok kolay gelisiyo