Handan_65 insanın moralini bzomada 1 numaralar banada bebek doğmadan odasını doldurdun demişlerdi ama ben 8 haftalıkken kürtaş oldum ve hamile oldugumu öğrendiğimde çok mutlu olmuştum hemen bileyler almıştım ama kğrtaja girince çok üzüldüm nasip deilmiş dedim kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim rabbim nasip etti üşüm tehlikem çok oldu ama yinede aldım çok şükür sağ sağlim kucağıma aldım bebeğimi ilk gebeliğimde aldıgım bikaç şeyıde kullandım bizde biley için kıyafet alıyoruz yada birisinin düyünü için kendimize kıayfet alıyoruz kendimize aldığımızı giyeceğimiz belli mi belki bizde ölücez alanda verende rabbim bugun hastane çantamı hazırladım yerleştirdim rabbime emanetim bende bebeğimde oğlumda 2 dk sonra başımıza ne gelceğini bilmiyoruz sen başla boşver doğumdan sonrada ölebilir alnımıza öyle yazıldıysa onu yaşanaktan başka çaremiz tok biz güzel düşünelim güzel olsun tüm herkes inşallah sağlıcakla alsun bebeğini kucagına herkese hayırlı uzun ömürler nasip etsin allahım