Aysegul354 Merhaba nasipse bebek bezi islak mendil olarak slepy düşünüyorum. Normal fiyati nedir. hani hangi fiyata düşerse alinmali. Sabit fiyatini bilmediğim için indirimli mi anlamıyorum. Fiyati sisirip indirim diye bahseden çok oluyor.
YuvarlanamayanPandaa Aysegul354 ya ben şey yapacagım ilk 1 paket aldım 34 tl ama dolapta toplu satımlar var 200 tanesi 100 tl gibi rakamlarla sadece şeffaf poşetlenmiş
Haydinn Aysegul354 canım e bebekte 1 numara 80 adet 55 TL , 2 numara 84 adet oda 55 TL uygun yani diğer mağazalara ve dışardaki marketlere göre ☺️ Şöyle söyliyim 2900 doğdu bebeğim 2700 e düştü 1 numara 2 paket rahat kullandık sık değiştik altını günde 8-9 bez rahat 2 numaraya geçtik kilosu 3500 üzeri iken fikir olsun sana 🌸
Nihanus Aysegul354 merhaba yeni doğansa bebeğiniz yeni doğan natural serisi ile başlayıp geçtikçe devam mendiline dönebilirsiniz. Natural bamboo serisi ıslak mendil 12li koli halinde trendyolda ucuz oluyor tanesi 5 lira civarına bulduğunuzda hemen alın
Aysegul354 YuvarlanamayanPandaa ya bilmiyorum icime sinmez sanırım 🙈 alirsamda slepy saticisindan alirim. Sahte ürün satab çok oluyor maalesef
mercanmeb Selam canım ben de ekimde doğum yapıcam Allah izin verirse inşallah. Araştırmalar sonucu sleepy natural almaya karar verdim. Trendyol dan 40lı sleepy natural 2 numarasından aldım. 29.90 dı yanlış hatırlamıyorsam. Az almamın nedeni bebeğe pişik yapabilir küçük yada büyük gelebilir diye düşündüm. Hastanede kullansam yeterdi çıkınca tekrar sipariş veririm ya da marketten alırım dedim. Birkaç gün önce eşimle medikal eşyalar satan Bi mağazadan aynı bezin 84 lüsünden yine aldık. Eşim sleepy markası iyi pişik yapmaz o telaşede bezi düşünemeyiz bunu da al evde bulunsun dedi. Ben onu da aldım evde şuan 120 adet bez var oda beni 10 gün idare eder. Islak mendile gelince aynı şekil trendyol dan sleepy Yenidoğan 3 lü setinden aldım içinde 40 ar tane var. Fiyatı 25 TL ydi. Amanın ne çok konuşmuşum hakkını helal et 😂
Haydinn Aysegul354 aynen canım neden dersen 1 numarası baya küçük diğer markalara göre sleepy nin 2 ideal