Nry0682 Merhaba kızlar, 33+1 im iki gündür gün icinde aniden bi halsizlik geliyo basım dönüyo böle bisey yaşayan varmı.daha önce hic olmazdı.
Remziye_2121 Nry0682 bende var hafta ve günümüzde aynı sanırım çok kötü hasta oldum grip mi nezle mi bilemedim
Alev16 Nry0682 sizinle haftamız aynı. Bende sadece halsizlik var sıcaklardan mı bilemiyorum bazen ev temizliği yaparken 2 dk bile süpürgeyi çalıştırmadan yoruluyorum
Bernabadeberra Nry0682 bende 25 haftalık hamıleyım baş donmesı halsızlık cok sık oluyor soguk ter bıle aktıgı oluyor ☹️
Nry0682 Alev16 bazeen baş dönmesi oluyo bazen olmuyo ama aniden gelen bi halsizlik daha sık.Bilemedim bende
Nry0682 aras23 yakın zamanda bakılmadı kan degerlerime dr gittigimde sorucam.D vit verdi fakat ben kullanmayı unuttugum icin belkide depolarda eksilme olmus olabilir dediginiz gibi.D vitamininide kullanmayı hic sevmiyorum yaglı yaglı 🙄
Nry0682 Alev16 kan ilacı iciyorum fakat kansızlıgım varmıs onu biliyorum.Bundan yapabilcegi aklıma gelmedi teşekkür ederim.
Alev16 Nry0682 kansızlık halsizlik yapar gecen ay benimde kan degerleirm düşmüştü kan ilacımı günde 2 defa almamı söyledi Dr um ve ebem.