Mom872 Mrvysnn normal adet öncesi belirtileri gibiydi, ama ara ara başım dönüyordu birde göğüslerim bi dolgunlaşmış gibiydi. Aslında kişiden kişiye değişen bir durum.
Bskaymazz1 Mrvysnn Bende baş dönmesi mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti olmuştu öyle test yapmıştım çıkmıştı ama herkeste aynı belirtiler olmuyor
Liyuzamom Mrvysnn adetime 20 gün varken çok ama çok şiddetli göğüs ağrıları göğsümün ucunda kararmalar vardı. Adetime 1 hafta kala falan göğüslerimdeki damarlar yeşil yeşil belli olmuştu. Karnımın içine iğne batar gibi saniyelik batmalar oluyordu. Kasıklarım ağrıyordu ara ara 2 dk falan ama hemen geçiyordu. Koku hassasiyetim vardı bide
canoldunbebegim Adet sancısından çok daha fazla ağrı ve kramplar vardı yorgunluk ve uyuma isteği çok fazlaydı dedim kesin başka bişey var bide hiç beklemiyodum adetim gecikmişti doktora gittim kan testi verdim pozitifti
Smk canoldunbebegim benimde oyle ama cok siddetli adetime 4 gün var ama kadıklarım yanıyor agrıyla beraber adet olacam gibi geliyor bide sinirlilik varmıydı sizde gerginde olunca umutlarım tükenmeye basladı
Smk canoldunbebegim yaaaa inş hamileyimdir ağrılar adet agrısı gibi ama sürekli geliyo gidiyo canım tatlı istiyo bide adet onceside ister ondan üzüldüm biraz.Şuan tek fark adet belirtimden gögüslerim normalde cok sertlesir şişer şimdide şişti ama yumusak sadece ucları cok acıyo bide su gibi akıntılarım olmustu simdi akıntı falan yok bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersinn şarkısını kendime armagan ediyorum suanda😅🙏😞
canoldunbebegim Smk valla dediğin belirtilerin aynısı bendede oldu göğüslerim aşırı acıyordu bi kaç haftadada kocaman oldular zaten hadi hayırlısı olsun inşallah vardır canm 🙏🥰🥰
Karaaslan Benimdr yuzumdr sivilcelenme . Asiri kasik agrisi ve uyku istegi belirtisi varn son 4 gun adete .
muge1661 Karaaslan benimde alnım ful sivilce doldu ki hiç böyle olmazdı, adete yakın çene bölgemde içi beyaz olarak çıkardı sivilce şimdi o yok ama almım pütürlü pütürlü oldu. 😬
Srcpa Mrvysnn ben aşırı halsizlikle özelllikle bacaklarımdan ağrılar gittim dahiliyeye orda öğrendim hemde regl günüme 10 gün kalan
Portakalimsi545 Bende de uyku hali var, kasıklarımda farklı bir ağrı var. Hafif batma gibi. Çok nadir oluyor ama. Bir de evet alnımda hiç sivilce çıkmazdı üç tane birden çıktı.
Busrabaksii Goguslerde büyüme, sürekli uyku ve açlık vardı bende. Kanda 3 haftalık çıkmıştı bu belirtiler ile. Bulantı ve baş dönmeleri 7.haftada başladı
Lavantakokusu Mrvysnn uyku, adet olacakmış gibi ağrı, yanakta kocaman bir sivilce ve çiş yaparken kasık ağrısı 🙄 adete 1 gün kala öğrendim