Simges16 Kızlar bu sabah jöle gibi sarımsı ama berrak bi parça geldi nişan mıdır? Bi de nişansa ne kadar daha sürer sancım yok arada çooook hafif adet ağrısı gibi bir şeyler oluyor ama o kadar
teletabi Simges16 nişan kahverengi pembemsi yada kanlı olur. Sümüksü bir kıvamda oluyor. Son haftalarda böyle akıntılar olabiliyor
Gzmkrt Simges16 canım nişan illa ki kanlı yada kahverengi olacak diye bir şey yok bende öyle biliyordum fakat burda bir arkadaşında seninki gibiydi ve nişan olduğunu söylemiş doktoru nişan da olabilir tabi ayrıca nişandan sonra hemen de doğum başlıycak diye bir kural yok benim 3 gün sonra başlamıştı mesela herkesin vücudu çok farklı bunu ancak doktorun söyleyebilir sana hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alabiliriz inşallah 🌸
teletabi Eyceniz Nişanım geldikten 9 gün sonra oldu doğumum. Herkeste farklı oluyor o belli bir saat yada gün veremezler nişan için genel olarak söylemiştir doktorunuz
Simges16 Gzmkrt çok teşekkür ederim, doktoruma yazdım o da sorun olmadığını sancı veya su durumunda gitmem gerektiğini söyledi, amiin hepimiz hayırlısıyla alırız yavrularımızı inşallah 🤲🏼♥️