DamlaNur29 Atyee doğum yaptım hep 2 hafta önden gidiyordu ama bebegim iriydi yani yemememe rağmen hep kilo alıyordu doktorum şeker kaynaklı değil dedi
Sarew Atyee bana bi hafta önce gidiyor dediler doğumda hiç de öyle olmadı sırf bu yğzden sezeryan oldum iri bebek diye fakat sonuç farklıydı
Atyee DamlaNur29 peki bebeğin göbeğinde mi büyüme vardı hani başı v.s haftasıyla uygun sadece göbeğinde mi büyüme vardıAtyee
kids0305 Atyee bende de gebelik şekeri var diyet yapiyorum ama bebekle ilgili bi sıkıntı yok cok şükür şuan icin. Gerci daha yolun uzun 20. Haftadayim
Sarew Atyee 36.haftada 3400 dedi doktor daha da kilo alır doğumda vs takılma olur hem baş hem karın çevresi önde dedi 38+3 de sezeryan oldum 3040 gr 48 cm dogdu boyuna da 51 cm demişti aynı haftada
Atyee Nslhn80-ends benim ki 37 haftalık 2 hafta önde ama doktor sadece göbeğinin önde olduğunu söyledi
tgba715 Atyee benim de o haftalarda önden gidiyordu sonra güzeldi. Eşim de ben de uzun boyluyuz genetik de olabiliyormuş bu durum
Sarew Atyee yok bi sorun olmadı bende riske atmak istemedin hiç de öyle bi bebek değil bi sorunda yok 50 gün oldu
balpetegim_35 Atyee benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyor . Babası 185 ben 180 olunca ikimizde iri yapılı olunca malum iri bi bebek olacak . Şeker yüklemesi yaptırdım bişey çıkmadı şükür . 27 haftalığız