blueberyy00 zehra-59 4 ay sonra kaldım hemde sürprizle geldi miniğim inşallah kalp atışı felan duyacaz bu hafta
Bsrahb zehra-59 farklı doktor hep farklı düşünce oluyor biri ile başlayıp biri ile devam etmek en iyisi
-Arya- zehra-59 Düşüğe bağlı kürtaj oldum, doktor 3 ay mutlaka korun dedi, dinlemedim diğer ay hamile kaldım kimyasal oldu. 3 ay ara verdim ve bıraktığım ay kaldım sağlıklı şükür kızım 24 haftalık 🌸
zehra-59 -Arya- bana bir adet geçirdikten sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi bende adetimi bekliyorum bakalım hayırlısıyla inşallah bu sefer olur
tomrisveannesi zehra-59 ben aralık ayında düşük yaptım şimdi ise 21 haftalık hamileyim 😌 ben 4 adet bekledim. Folik asit kullandım. Şimdi bebeğim sağlıklı. İlk önce psikolojik olarak toparlanmay bak bebek oluyor da büyüyorda merak etme 🙂
Gamze1313 zehra-59 Bnm bı kızım var kızım dan doğumdan 4 ay sonra hamile kaldım 4 aylık düşük yptim gelişmediği için sonra 3 ay yine kaldım yine düşük yptim. 4 aylık yani 2 kere düşük yaptım 4 aylık erkek bebek düşük yaptım yani hayırlısı Allah’tan şimdi 10 ay geçti ve bn 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim korkularım var ama rabbim inss bunda hayırlısı ile almayı nasip eder ins sizde sağ salim alirjsunjz kucağınıza ama doktor kontrolünde olun 👍☺️
Nymphadoraa zehra-59 çok geçmiş olsun. 12 haftalık kalp durmasından dolayı kürtaj oldum. Ondan sonra üç kere adet oldum. Üçüncü defa olduğumda adetim normal düzenine girmişti. Bir dahaki ay hamile kaldım
Drf zehra-59 siz psikolojik olarak hazır degilseniz toparlanmadıysanız bunu eşinizle konuşun sizi anlayacaktır eminim
Rana-10 zehra-59 kürtajdan sonra bi adet gördüm ve doktorun onayıyla korunmayı bırakıp hamile kaldım şuan 34 haftalığız korkmayın inşallah hayırlsıyla size de nasip olur
_edaa Geçen sene ağustosta kürtaj olmuştum, sonrasında korundum ama korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şu an 3 aylık olduk :)
BBabyy seker55 açıkçası ben 1perinatoloji uzmanı 1tıp fakültesi kadın doğum uzmanı 1 çok tercih edilen özel hastane doktoruyla görüştüm bana 3 üde bu tedavi şeklinin olacağını söyledi genetik pıhtılaşma bozukluğu hastalığı için uygulanan tedaviler farklılık gösterebiliyor Rabbim size uygun tedaviyi ve en kısa sürede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah ❤️
BBabyy seker55 seker55 bu arada ben ovulasyon testi takibi ile hamile kaldım ve benim yumurtlama dönemim adetin bitiminden birkaç gün sonra oldu yumurtlamadan 14 gün sonra adetime 8 gün kala öğrendim ve hemen doktorumla iletişime geçtik beta takibi yaptık 3000lere geldiğinde keseyi gördük ve hemen iğneye başladık açıkçası bence yumurtlama takibi çok önemli özellikle tedavi süreci için
seker55 BBabyy hiç kullanmadım ama alayım diyorum ovikasyon testin den allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
Avakadolu seker55 29 mayısta 8 haftalikken kürtaj oldum bebek gelişmedi kalp atışı olmadı bir regl bekle yeter dedi doktorum 28 gün sonra regl oldum iki regl gördüm dün de reglim gecikince test yaptım pozitif çıktı ovulasyon takibi yapamadım günümde yumurtlamadim falan hiç umudum yoktu ama oldu şimdi yine korkuyorum bisey olur mu Diye doktora da Bi hafta geçsin öyle giderim
seker55 Avakadolu ayyyy tanımasam da sizi çok sevindim benim de 8haftalıktı kalp atışını duyamadıknsiz gibi allah kucağınıza almayı nasip etsin canım yaaa
Elfelf475 zehra-59 kasım sonunda kürtaj oldum Ocak sonunda tekrar hamileydim şimdi 30 haftalık olduk 👶🏻 düşüğün arkası daha sağlıklı bebekler oluyor diyorlar üzülmeyin sağlıklı beslenip pozitif olmakta fayda var 🌸
Serabndr zehra-59 ben 22 nisanda kürtaj oldum çok şükür Allah’ıma ıkı ay sonra tekrar hamile kaldım 22 hazıranda hamıleydım