Acemianne99 En güzeli kesinlikle chakra marka ama aşırı pahalı şuan alınmaz o fiyata. E bebekten sevibebeninkini almıştım o da çok güzel yumuşacık, indirimle 60 tlye almıştım. Kumaşçıdan da kestirdim bi kaç tane ama o kadar yumuşak değil
Heather Morzambak o zaman daha bereketl olıyor. Hem istediğiniz kalitede hem de ağız mendilinden ebat ebat örtüye oluyor elinizde👌
Nihanus Morzambak öncelikle müslin hayat kurtarır 😅 instagramdan almayın lcwdakilerden kullandım gayet güzel ebebektede çok güzel bakın etiketine yüzde yüz pamuk olanların hepsi güzel oluyor heleki organik pamuk olanlar dahada güzel
Acemianne99 Morzambak belki bitmiştir, rainbow serisinin müslini var büyük boy iki adet, birde küçük boy üç adet satılıyo, trendyola da bakabilirsiniz belki orda stoktadır
MinikCeviz Morzambak kızıma e bebekten almıştım simdi bu bebegime de hem ordan hem lcw falan alırım müslin sonucta en fazla ne fark olabilir.
mrs_elisah Morzambak tavsiyem İntaşlar dan veya bulunduğunuz yerde kumaşcıdan alıp diktirmeniz. Hem istediğiniz ebatlarda oluyor ve kalan parçalarla ağız mendili yaptırabilirsiniz. Hemde daha uygun