Ruumeysaaaa Kızlar merhaba. Akşamları sütümün azaldığını hissediyorum sanki böyle bişey olabilir mi ya da neden olur. Önlemek için ne yapabilirim
Minnakkkk Ruumeysaaaa memede süt bitmez musluk gibi dusunun 🙂 emdikce musluktan süt gelir 😍 yumusak ya da sert olması sizi dusundurmesin sunu hic unutmayın her annenin bebegine yetecek kadar sütü her zaman vardır yeter ki sen buna inan 💞💞
Ruumeysaaaa Demetslt akşamları çok yumuşak oluyo göğüslerim bide gündüz emzirirken hem sert oluyo hemde ağzının kenarından akıyo ana akşam öyle değil bende azalıyo mu acaba diye düşündüm. Belki de psikolojik olabilir
Demetslt Ruumeysaaaa sabahları sert olması uykudayken süt cok depolaniyor benimde oyle sabahları taş gibi oluyor göğüslerim bebeğin huzursuz değilse uykuya dalıyorsa doyuyordur muhtemelen
Mom789 Ruumeysaaaa oluyor o evet sabah sert aksam yumusak oluyor ama sut oluyor yinede gun icjnde bebisle uyursan biraz sertlesir yine genelde vucut dinlendiginde sertlik olusuyor
Ruumeysaaaa Demetslt uykusunda bi problem olmuyo emip uyuyo yine ben emin olamadığım için vicdan yapıyorum aç mı uyutuyorum diye 🥺