Denzzruvi Kesinlikle herkesin yaptırmasını tavsiye ediyorum 🙏🏻 Yapan devlet hastaneleri de var randevu bulabilirseniz, özel hastane çok yüksek fiyat verdi bi doktorun kliniğine gittim 320 TL verdim İstanbul Ümraniye de.İyi ki de gitmişim bebeğin beynine kalbine tüm organlarına damarlarına kordondan aldığı kana ve anne kanında beslenmesine damardan akan kanın sesine kadar her şeyine bakıyorlar. Bebeğimin kalp hastası olduğunu detaylı sayesinde öğrendim ben, öğrenmesem bebeğimi kaybedebilirdim yada çok sıkıntı çekebilirdim çünkü kontrole gittiğim hastane bu hastanede doğum yapamazsın dedi tam teşekküllü hastaneye yönlendirdiler doğunca ameliyat olacak 🙏🏻 Ona göre şimdiden doktorlarla konuştuk plan yaptık normal doğum asla olmaz dediler mesela bu hastalığı bilmesek belki normal doğum yapıp riske sokacaktım yine.Tedbir bizden takdir Allah’tan 🙏🏻O yüzden kesinlikle detaylıyı öneriyorum araştırın özel hastaneler pahalı diyor ama doktorların muayenehaneleri tıp merkezleri falan daha uygun olabiliyor