Aynrr_122 Arkadaşlar 37+3 olduk bugün kontrole gittik suyun azaldığını hakeret azalınca gideceğimi söyledi doktor ama ben normal istediğim için. Böyle olup fikri değişen yada sezeryan düşünen oldu mu
Ayca0909 Aynrr_122 bence dogum normal sezeryan fark etmez bebek nasil isterse oyle gelir hic bebeginizi riske atmayın derim kendinizi normalde sartlamayin akisina birakin kim ne derse desin
Ela20 Aynrr_122 öncelikli olan doğumun şekli değil yani sezeryan veya normal öncelikli önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı bebek ve anne en sağlıklı en az riskli nasıl olacaksa o şekilde olması
Aynrr_122 Ayca0909 çok sağolun sezeryan düşünmememin sebebi üşütme olunca ağrı yapıyor dedi ablam o yüzden pek yanaşmak istemedim
Ayca0909 Aynrr_122 bence bebege birakin o nasil gelmek isterse kimi 9 saat sanci cekiyor suni ama bebek kalp atisi zayiflayip sezeryan oluyor her dogumun zorlugu var normalinde sezeryaninda bebek nasil dogmak isterse o sizi yonlendirir zaten
Ayca0909 Aynrr_122 ve doktorunuza güvenin o ne derse onu yapin onlar bu isi bilen insanlar fikrini soylemistir illa ki
Aynrr_122 Ayca0909 kasılma var çok sertlesiyor suyu azaldı dedi ama illaki yatış yapmadı kararsızım düşünüyorum şimdi sonra su azalmasında enfeksiyon felan kapar mi diye 😕
Umbilik İçinizin rahat etmesi için bir doktor görüşü daha alın. Aynı fikirdeyse iki doktor da sizin için en uygun olan odur.