Strong_mother01 Bugün randevum vardı 27 hafta 6 günlüğüz 28 desek yeridir ☺️ 1225 gram dedi doktorumuz sizde durumlar nedir toplam 3,5 kilo almışım 🙂🙂🙂
Patisever Strong_mother01 bende 28+0 da 1320 gramdı 66 ile hamile kaldım 70 kiloyum 🥰 sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebeğin cinsiyeti nedir ?
Kusciviltisi Strong_mother01 seninle aynı gün bebeklerimiz aynı kiloymuş♥️ Ben o zaman 5 kilo almıştım şimdi oldu 7 😂
Bnkchamis Strong_mother01 bende 28+5 de gittim 1519 gram dedi bi hafta öndeymiş boyu da 40 cm dedi iki hafta öndeymiş ☺️
Beyzaguven1 Strong_mother01 merhaba ☺️ Bizde 26+3te tam 1 kilogramdık, gebeliğe 70te başladım 10 kilo almışım 😂🤦🏼♀️
Strong_mother01 Patisever maşallah canım çok iyi Allah esirgesin seninkinide biz erkek bekliyoruz sizinki nedir 🥰😍
Strong_mother01 Kusciviltisi ya iyi o zaman ortalama olarak normal ilerliyoruz 🤣🤣 sanırım bende doğuma kadar o civarda alırım genelde 10 kiloyla sonlanıyor hamileliklerim fazla almıyorum 🤣
Kusciviltisi Strong_mother01 benim doğuma var daha 75 gün abshjsksls kaç 10 gelir o zamana bilmiyorum aşırı kilo almaya başladım siz ne güzel az alıyormuşsunuz
Strong_mother01 Kusciviltisi evet bu 3.cü gebeliğim artık tecrübe ettik ama doğumdan snra çok hızlı veriyorsunuz hiç korkmayın sadece sütüm çok olsun diye gereksiz seker yemeyin yemeklerini kaçırmayın bi kaç ay içinde normale dönersiniz inşallah 😊😊♥️
Kusciviltisi Strong_mother01 sabırsızlıkla emzirmeyi bekliyorum tüm kilolarım gitsin diye 🙈 maşallah sizin 3 taneymiş Allah bağışlasın 🙏
Strong_mother01 Patisever adıyla yaşasın inşallah paşa 😍🥰 bizde Tunahan düşünüyoruz ama daha kesin değil☺️
Strong_mother01 Kusciviltisi inşallah gider canım hem emzirme hem vücut yorgunluğu falan derken bi bakmışsın gitmiş ama sakın kafana takma o zaman zor oluyor 😍 teşekkür ederim canım24 yaşıma 3 çocuk düştü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣🤣
Strong_mother01 Beyzaguven1 maşallah inşallah böyle devam eder kilosu 😍 doktorun peki 10 kilo için normal diyor mu 😍😍"
Beyzaguven1 Strong_mother01 evet 😂 7 ayda 10 kilo gayet normal bence de , göğüsler ağırlaştı , bebek 1 kilodan fazla oldu , sıvısı -eşi falan hesaplayınca 4 5 kilo almış sayılıyorsun hemen hemen 😂
Ylzz00 @Strong_mother01 Strong_mother01 aynı haftada yız 1.5 kilo iri bebek dedi 3 hafta ilerde gidiyor oğluşum 🥰 bende 6 kilo aldım