Matmazelmemorial 39+4olduk son 3 diyor program bizde durumlar ayni artik hic doguramayacakmisim gibi hissediyorum 😂
alazzeyneperva Matmazelmemorialsancım çok var gelip gidiyo düzenli deil nst de 60 ların üzerinde çıkıyo ama 0 açılma sadece yumuşama var deniyo o da zaten vardı bebis baş geliste uygun pozisyonda ama dogum3olmuyo bi türlü 39+1 im nişan yok su yok
busraslan1 Matmazelmemorial 39+0 ım. Yerini o kadar sevdi ki bizim kız direk okula başlicak çıkınca 😂😂😂
Hazalmavzer Matmazelmemorial benimde 39+4 hafif kasilmalarım agrim oluyor ama geciyor açılma oluyor sanirim 1 cantimdi gecen gittigimde pazartesi gidicem doktora insallah o zaman kadar dpgum baslar 😂😂
Eylem_kaya07 39+5 doğmuyor 😂 doğmaya niyeti yok. 0 açılma 0 sancı denilip eve geliyorum her seferinde 😂 pazar günü acile kontrol e gidecem 40 hafta olacak pazar günü. Bir sorun yoksa 41 e kadar, yolu var dedi doktor 🤦😂
Matmazelmemorial Eylem_kaya07 bendede ayni 4 gun once hic acilma da yoktu squat yapmaktan belim bacagim hamladi ama bizim miniş nazli sanirim
Eylem_kaya07 Matmazelmemorial Bende hep yürüyüşe falan çıkıyorum gelmiyor bir türlü 😂 Çarşamba günü 3260 Gr dedi doktor sizin bebiş kaç kg acaba
Matmazelmemorial Eylem_kaya07 3710 gram demisti ben onun hemen gelsin istiyorum sezeryana donmesin diye ama ben bekledikce gelmiyor
Babyrich kubratskya_ ya bende 38+4 teyim asla bir belirti yok dün yürüyüş yaptım biraz ağrılarım oldu gece o kadar 🤷🏻♀️
Matmazelmemorial alazzeyneperva bende birkac gun icinde gidecegim doktora yumusama var yok onuda bilmiyorum 1cm bile degil acilman demisti sancida duzensiz oluyor nisan yok su yok bakalim rabbim.yardimcimiz olsun
Matmazelmemorial busraslan1 ay canim benimki hele 39 +4 nedir birde ikinci gebeligim esim daha bu kiz durur diyor😂😂 o da inancini kaybetti
alazzeyneperva Matmazelmemorial amin hepimize dua ediyorum bende rabbim kabul eylesin insallah bunlar da biticek
Matmazelmemorial Hazalmavzer ins ayni durumdayim.duzenli bi sanci yok ama geceleri cok rahatsizlaniyorim hep beraber doguralim😂