Baharyzcici Kizlar benden bıktınız artık ama bugün cizgim daha net ve adetime 4 gün kaldı akşam kan vermeye gidiyorum
muzicemsu Baharyzcici yok neden bikalim Allah gönlüne göre versin hamilelik var görünüyor çizgi hadi güzel haberlerle gel insalalh
ada94 Baharyzcici niye bıkaaalllıım . Bende gördüm çizgiyi . Aksamı bekleme hemen koş kan ver . Çok heyecanlı sonra bizede haber ver canım 🥰
Gamze1313 Hayilri olsun jns bnce var hamilesin hemen koş kan ver hadi hayırlı haberlerle gelirsin ins ☺️
muge1661 Hayırlı olsun var gibi sizinde 🤗 bende ayın 18 inden beri test yapıyorum silik çıkıyorum bugün bir tık daha koyulaştı ama belki kimyasal gebeliktir diye bekliyorum adet tarihinimi. Adet tarihim de ayın 22 si az kaldı bakalım sabredeceğim🤷🏻♀️ https://imgyukle.com/i/GzBve
Gamze1313 muge1661 Bnce var gibi hayirlu olsun inss kan ver bnce orda kesin net çıkar hayırlı haberlerle gelirsin ins ☺️
halimefk25 muge1661 benimde testim bu şekildeydi çok silikti şimdi 15 haftalık hamileyim inşallah vardır 😊🤲🏻
muge1661 Gamze1313 ay tatildeyim anca dönünce oda ayın 25 i gibi ozamana kadar bu gelen akıntı devam etmezse emin olucam🙏🏻