[silindi] Bugün fena midem yanıyo sanki ateş yutmuşum gibi 12+4 üm bu arada. Evde rennie mide ilacı var içsem mi bilemedim doktorumun numarası da yok soramıyorum napsam ki 🥺
minnakannecim [silindi] Ben 37 +5 haftadayım canım puana kadar 15 kutu falan içmişimdşr bi zararı olmaz doktorum günde 3defa miden yanınca içebilirsin dedi .İçmek istemezsen yarım bardak süt iç soğuk kesiyor hemen
Gamze_yildirim [silindi] Her yemek yedikten sonra sakız çiğneyin midedeki asidi alıyormuş bana iyi geliyor birde süt iyi geliyor diyorlar ama bana süt iyi gelmedi
istanbullugelin34 [silindi] gündüz yansa çok takmiycamda başımı yastıga koydugum an basliyo gece kalkip kalkip oturuyorum süt falan iciyorum dolaptan su iciyorum sürekli uykum bölünüyo pazartesi doktora gidicem söyliycem durumu 32 haftalik oluyoruz
[silindi] minnakannecim hamile kalmadan öncede çok yanardı midem süt içmiştim fayda etmiyo ne yazık ki mideme 🥺
[silindi] Gamze_yildirim onu ilk defa duydum sakızıda severim 😅 ama sakız çiğneme çocuğun boklu olur dediler ahahahahaha 😅😅😅
[silindi] istanbullugelin34 ay o çok sıkıntı ya benim uykum bölününce yada uyuyamayınca çok sinirli oluyorum 😅 dışarda bakıldığında hamilelik ne kadar kolay geliyomuş ama çok zormuş gerçekten daha bişey görmedim ama burda okuduklarım yaşadıklarım 🤷🏼♀️ Zor Allah yardımcımız olsun 😅
istanbullugelin34 [silindi] zor ama değer bence bazen dayanamiycak gibi oluyorum sonra oğlum icin dayanırım diyorum 😊
Hafizeplt [silindi] soğuk süt iç canım bir iki yudum .. ilacı doktoruna danışmadan kullanma genelde şurup veriyolar
[silindi] Hafizeplt bende de şurup şeklinde var ama dediğiniz gibi önce doktoruma danışmam gerek. Süt kesmiyo ne yazık ki 🥺